Krie design kolekcija za prijelazno razdoblje donosi balonere, prsluke i personaliziranu jaknu

Pr / Luka Ašanin
Vidi originalni članak
  • Za odijevanje u prijelaznom, zimsko-proljetnom periodu Krie Design je ponudio novu 'outdoor' kolekciju
  • Perjanica kolekcije je svakako baloner, a onaj s Krie potpisom sad dolazi u većoj paleti boja
  • Ovdje je još i 'Message jacket', jakna s personaliziranim natpisom na leđima te prsluci u bež i ružičastoj boji

Vrijeme je da zimskoj odjeći dodamo nekoliko prijelaznih komada. Baloner je, primjerce, definitivno jedan od njih. Ulaganje u jedan takav komad dobra je odluka, a sigurno će biti omiljen i u mnogim sezonama koje dolaze. Jer ponekad kaput jednostavno nije dovoljan.

Bež baloner je klasika s kojom sve počinje, no Krie Design napravio je pomak u dizajnu u svom prepoznatljivom stilu te proširio paletu boja. Ovaj komad u ormaru jedan je od najiskoristivijih koji možemo imati, posebno jer će uz njega odjeća koju imamo izgledati još elegantnije. 

Za razliku od zimskog kaputa, balonera ne dodaje taj sloj topline. Dakle, ako vani nije jako hladno, ali još uvijek trebamo nešto za zagrnuti se, on je savršen izbor. No, osim balonera Krie Design u svojo outdoor kolekciji nudi i 'Message jacket', posebnu jaknu koju možemo personalizirati originalnim natpisom koji će biti otisnut na leđima. Na taj način imat ćemo jedinstveni komad kakav nema nitko drugi.

Kako su Krie prsluci već postali 'must have, za zaokruživanje ležernog stajlinga, dizajnerica Kristina Burja kreirala je 'Butterfly Puffer' i 'Butterfly Vest' u bež i prljavo ružičastoj boji. Odlično se kombiniraju s trenirkom ili trapericama, za dobar look i u sportskom izdanju.

S Krie 'outdoor' kolekcijom čekanje proljeća puno je ugodnije, a više o samoj kolekciji potražite na stranici kriedesign.hr

 

Posjeti Miss7.24sata.hr