Kraljica stila, Rosie Huntington-Whiteley, pouzdaje se u ove crne hlače koje trebaju biti u svačijem ormaru

Pixsell/ Bestimage Foto: Pixsell/ Bestimage, Rosie Huntington- Whiteley u crnim trapericama
Vidi originalni članak

Uvijek trendi i moderna, ali isto tako vjerna svom otmjenom stilu, zasigurno je manekenka i poduzetnica Rosie Huntington-Whiteley. Ona je primjer djevojke koja trendove odlično uklapa u svoj stil bez velikih odstupanja od istoga. Trenutno su hlače (pre)dugih nogavica veliki trend, a Rosie ih je nosila tako dobro da čak i ovaj klasičan komad izgleda kao pravo modno umjetničko djelo.

Manekenka je snimljena u Parizu, a u svojoj zanimljivoj modnoj kombinaciji je izgledala kao seksi tajna agentica. Nosila je crne ravne hlače koje su joj prekrivale crne čizme na petu i skoro dodirivale pod, a kombinaciju je podignula sa svjetlosmeđom kožnom jaknom dizajnerice Phoebe Philo. Modnoj kombinaciji je dala poseban izgled s crnom kožnom torbicom srednje veličine i parom velikih avijatičarskih sunčanih naočala.

POPUT BARBIE Rosie Huntington-Whiteley obara s nogu u pink izdanju

Ova model hlača je popularan je vizualno izudžuje i stanjuje figuru, a to je nešto pto uvijek želimo postići u svojim modnim kombinacijama. Nama se ovaj look veoma svidio jer pokazuje kako i jednostavan komad, poput crnih hlača može biti elegantan. Ako ti se svidio ovaj modni look, donosimo nekoliko sličnih hlača iz ponude.

Moda Pravnica koja privlači poglede na špici: dvobojne traperice i stiletto čizme tek su dio odlične modne kombinacije

Ako više voliš traperice od "strogih" crnih hlača, u ponudi smo pronašli fora modele koji se mogu nositi na istu modnu kombinaciju, a cijelokupni izgled će poprimiti street style vibracije.

UDOBNO I CHIC Kopirajte stil: Ultimativni putnički outfit Rosie Huntington Whiteley

Posjeti Miss7.24sata.hr