Kraljica Letizia u elegantni je styling uklopila i top koji dokazuje da joj pristupačni brendovi nisu strani

Profimedia / @salmahayek Instagram kraljica Letizia
Vidi originalni članak
  • Španjolska kraljica Letizia poznata je ikona stila, a baš kao i Kate Middleton, također voli miješati dizajnerske i high street komade
  • U svojem je nedavnom outfitu, u kojem je prevladavala bijela boja, nosila predivan pleteni top visokog ovratnika iz kolekcije Massimo Dutti
  • Sličan je prošle godine nosila i Meghan Markle, a mi smo pronašle slične modele

Ljetni stil španjolske kraljice Letizije posebno je elegantan i svjež, od predivnih haljina, do sofisticiranih kombinacija s hlačama. Upravo se za tu opciju odlučila tijekom službenog pojavljivanja u Madridu, gdje se susrela sa studentima i španjolskim ženskom nogometnom reprezentacijom.

Kraljica Letizia ponovno je dokazala kako s lakoćom spaja dizajnerske i high street odjevne predmete u outfitu koji se sastojao od Massimo Dutti dolčevite bez rukava, bijelih hlača širih nogavica s potpisom Caroline Herrere i espadrila španjolskog brenda Macarena Shoes.

Letizijina neutralna kombinacija odličan je izbor za ljetne dane te može biti prilagođena svakodnevnim, ali i svečanijim prigodama, posebno s elegantnom dolčevitom bez rukava.

Moda Princeza Kate obožava nositi ove super pristupačne naušnice, evo gdje ih kupiti!

Sličan model prošle je godine u rujnu nosila i Meghan Markle, na eventu u Düsseldorfu. Meghan je uz Anine Bing pletenu dolčevitu u boji bjelokosti kombinirala krem Brandon Maxwell hlače širokih nogavica s remenom.

U nastavku donosimo nekoliko modela bijelih i krema dolčevita bez rukava s kojima možemo rekreirati lookove kraljice Letizije i Meghan Markle!

Moda Torbice ovog brenda voli nositi i Kate Middleton, a nova kolekcija oličenje je ljeta

Posjeti Miss7.24sata.hr