Košulje na prugice nezaobilazne su ovog proljeća, izdvajamo 25 odličnih primjera

Instagram @saraloura košulja s prugicama
Vidi originalni članak
  • Košulja s prugicama jedan je od svestranih odjevnih komada koje možemo nositi tijekom cijele godine, a posebno u proljeće i ljeto
  • Prugaste košulje možemo nositi preko majice ili preko kupaćeg kostima, stilizirati u jednostavnom outfitu s trapericama ili pak uklopiti u styling s odijelom
  • Iz aktualnih kolekcija izdvojile smo 25 košulja na prugice za sve buduće proljetne i ljetne kombinacije

Košulja s prugicama klasičan je odjevni komad čiju kupnju nikad nećemo požaliti, budući da je iznimno svestran te ga možemo uklopiti u mnoštvo modnih kombinacija, od ležernih do formalnijih. Prugasta košulja svakom outfitu daje posebnu dozu chica te je i izvrstan prijelazni komad, koji se lako uklapa u slojevite outfite.

Moda Lan je stigao! Izdvajamo najljepše komade od ovog udobnog i sofisticiranog materijala koji se vraća svako ljeto

Košulja s prugicama isplativa je investicija koja nadilazi trendove te je bezvremenski komad koji se odlično slaže sa svim modelima traperica, ali i hlačama na crtu, laganim suknjama i kombinacijama za plažu s kratkim hlačama ili samo s badićem. Ovaj komad svojim jednostavnim, ali ipak malo formalnijim uzorkom (košulje na prugice nekad su bile privilegija muškaraca u odijelima) podiže svaku kombinaciju.

Iako često dajemo prednost jednobojnim modelima, košulja s prugicama svakako ima jednake kvalitete temeljnog komada garderobe kojeg možemo nositi uvijek, neovisno o trendovima.

U nastavku izdvajamo 25 modela košulja s prugicama za proljetne i ljetne kombinacije!

Moda Oversize košulja stvarno je svestran komad, evo na što ju sve možemo nositi ovo proljeće i ljeto

Posjeti Miss7.24sata.hr