Kombinacija čizama i haljine je neodoljiva, a ovo je 12 ideja za odlične outfite

Instagram @cmcoving Foto: Instagram @cmcoving
Vidi originalni članak

Modna kombinacija koja je savršena za ovo, slobodno možemo reći, proljeće u jeseni, zasigurno je ona koja uključuje čizme i haljinu jer nam u takvom outfitu neće biti hladno, ali niti vruće jer su nam noge ipak malo otkrivene. Kombinacija čizama, osobito onih sežu do koljena, i haljine, klasik su koji se svake godine vraća na modne piste, ali i na ulice na kojima ih trendseterice nose na vrlo kreativne i inovativne načine. Outfit s čizmama i haljinom spaja eleganciju i urbani šarm koji se može više ili manje isticati ovisno o modelu čizama, ali i haljine. 

Kada je riječ o modelima čizama i haljina koje možemo spojiti u idealan outfit, mogućnosti su zaista beskrajne. Naime, ovisno o vlastitom ukusu i modnom izričaju, možemo se odlučiti na čizme do pola lista ili do koljena, s visokom, niskom petom ili pak potpuno ravne te u bojama poput crne, smeđe, bordo, bež i brojnih drugih. Haljine također mogu biti vrlo šarolike i varirati od onih potpuno pripijenih uz tijelo do lepršavih s volanima, asimetričnim detaljima i slično, a kada je riječ o dužini, najbolje se odlučiti na one mini ili midi kako bi se čizme istaknule u punom sjaju. Ako sve želiš dodatno začiniti, odluči se na modne dodatke poput nezaobilazne torbice i remena koji, suprotno nekad uvriježenom mišljenju, ne moraju biti iste boje kao i čizme. 

Znamo da smo te sada zaintrigirali pa tu nastavku donosimo 12 odličnih načina na koje, u razdoblju pred nama, možeš kombinirati čizme i haljinu. 

Visoke čizme, mini haljina i blejzer

Bajkerske čizme i midi haljina 

Visoke čizme, duga satenska haljina i smeđi kaput

Kaubojske čizme, uska haljina i kožna jakna 

Visoke čizme i asimetrična pelerina haljina 

Smeđe čizme i lepršava izvezena haljinica

Visoke čizme s visokim čarapama i uskom mini haljinom 

Bež kaubojke, rebrasta mini haljina i sako 

Košulja haljina i visoke čizme sa zanimljivom petom

Traper haljina i smeđe čizme u špic

Crne čizme, haljina pepita uzorka i crni kaput

Bež čizme i haljina s balon rukavima 

Posjeti Miss7.24sata.hr