Koji je jesenski trendi komad savršen za TVOJU građu tijela?

Getty Images
Ako te zanima koji to tipični trendi jesenski komadi najbolje pristaju baš tvojem obliku tijela, na pravom si mjestu
Vidi originalni članak

Već smo izvadile sve svoje pulovere i čizme iz ormara, ali i uložile u nekoliko trendi komada za sezonu - sock boots, kaputić od imitacije krzna, kožne hlače,... No, kako znati koji će jesenski trend pristajati tvojem tipu tijela i prije nego što ga probaš? Misliš da nema pravila? O, itekako ima! Ovi su jesenski komadi kao stvoreni baš za tebe, bez obzira na to jesi li niža, viša, pješčane figure ili sitna.

Djevojke sitne građe

Ili takozvane petite cure uvijek trebaju mislit na to kako vizualno izdužiti svoju figuru. Idealni komadi za to su kratke jaknice i cropped hlače. Na sreću, ove godine su upravo ovi komadi apsolutno najveći trend! Uloži u dobar par cropped traperica i riješila si svoju modnu sezonu. Također, bomber jakne, blejzeri i kaputići od umjetnog krzna savršeno će ti pristajati na svaku ovosezonsku kombinaciju. 

S lijeva na desno: Zara bomber jakna (300 kuna), H&M cropped hlače (210 kuna), Mango kaputić (550 kuna)

JESEN 3 boje koje apsolutno dominiraju ove jeseni

Visoke djevojke

Imamo za tebe dvije riječi: midi duljina. Sve djevojke blagoslovljene dugim nogama upravo njih ove sezone trebaju gurnuti u prvi plan. Haljina ili suknja midi dužine je idealna za tebe zato što će vizualno napraviti balans između gornjeg i donjeg dijela tijela, a možeš ju nositi uvijek. U dnevnim i večernjim prilikama, za posao, ali i party. To nikako ne znači da trebaš zaboraviti na svoje mini komade, dapače - pokaži svoje vretenaste noge i oduševi sve prisutne svojom minicom.

ASOS

JESEN 4 klasična komada za tvoj jesenski ormar

Djevojke s oblinama

Imaš uzak struk? Pokaži ga! Imaš zaobljenu guzu? Istakni je! Tvoje obline su tvoje najbolje oružje i nema smisla da ga skrivaš. Ove sezone odaberi jednu usku haljinu do koljena i obori sve s nogu. Pa nisu Kardashianke bez veze stalno u ovakvim naizgled jednostavnim haljinama! Također, dobro će ti pristajati i super trendi haljina na preklop jer će istovremeno istaknuti baš SVE tvoje divne obline. 

S lijeva na desno: Zara (300 kuna), H&M (450 kuna), Stradivarius (180 kuna)

SHOPPING 5 komada do 300 kuna koje ćeš nositi kroz cijelu sezonu

Posjeti Miss7.24sata.hr