Koje modne dodatke nositi na godišnji odmor?

Danijel Berković/Pixsell
Koliko god se veselimo odlasku na dugoočekivani godišnji odmor, muku mučimo prilikom spremanja stvari. Čini se kao da je sve neophodno. Posebno se teško odlučujemo kad su modni dodaci u pitanju. Ne trebate nositi cijelu svoju kutiju nakita na more, budite praktični i odaberite onaj komad bez kojeg ne možete zamisliti ovo ljeto.
Vidi originalni članak

Trenutak kad stanemo ispred svog ormara i odlučio napokon se spremiti za godišnji odmor je presudan. Tada nam se čini da ćemo uistinu nositi i tu kratku suknju za koju ne znamo zašto smo je kupili te sigurno je kombinirati uz onu rozu ogrlicu. Na koncu godišnji odmor provedemo u svojim najdražim komadima, noseći tek minimalni nakit i jednu jedinu torbicu. Zbog toga budite praktični i od svega ponesite tek jedan detalj.

Marama

Sunce, ugodne ljetne večeri i boravak na otvorenom, što će nam marama ljeti? Ljeto ima i one svoje manje ugodne strane. Bura zna krenuti iznenadno zbog čega večeri i nisu tako tople. Marama je idealan modni detalji koji je prije svega praktičan i funkcionalan, a uz to zauzima malo mjesta u koferu. Uz to marama može poslužiti i na plaži umjesto šešira, a za večeri, zavezana u obliku mašne, kao ukras za kosu.

Jedna torba za dan, jedna za večer

Većina žena ima popriličan broj torbi, što onih za dan i onih za večer. No, gdje bi stigli kad bi nosili sve najdraže modele na godišnji odmor. Zbog toga suzite izbor na jednu torbu za dan i jednu za večer.

Za dan birajte platnene šarene torbe koje su prije svega praktične. Naime, u njih možete staviti dio stvari prilikom putovanja, možete je nositi na plažu, ali i za ugodne dnevne šetnje.

Za večer birajte malu i veselu clutch torbicu. Nemojte se opterećivati je li vam dotični model pristaje uz svaki styling. Ljeto je i opušteni smo i kad je slaganje stylinga u pitanju. Uostalom, što je šarenija torbica, to pristaje uz više kombinacija.

Nakit

Veliko, upadljivo, šareno i razigrano – ljetni nakit privlači svu pozornost. On će osvježiti svaku ljetnu kombinaciju te, primjerice, pretvoriti jednostavnu bijelu majicu u pravi eye catcher. Suzite odabir, ne morate nositi tri slična prstena niti tri statement ogrlice. Odlučite se za veliku ogrlicu neutralne boje jer će pristajati uz razne kombinacije. Šarene naušnice i nanizane narukvice odišu ljetom, a razigrani statement prsten unijet će razigranu notu. Praktičan dodatak je remen koji će široku tuniku pretvoriti u strukiranu haljinu pa čak transformirati kraću haljinu u chic majicu.

U galeriji detaljnije pogledjate naš prijedlog modnih dodataka za ovo ljeto...

Ostale ljetne fashion&beauty trendove i savjete, pročitajte ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr