I slavni vole high street: Komadi koje si i mi možemo priuštiti!

@splashnews.com
Ako mislite da slavne nose isključivo brendirane komade, grdo se varate. U mnogo su slučajeva poznate dame baš kao i mi pa tako i po pitanju svojih omiljenih komada. Tako ćete jednu Demi Moore ili Taylor Swift često vidjeti u high street brendovima, da ne spominjemo da Olivia Palermo ne izlazi iz njih.
Vidi originalni članak

To i ne čudi s obzirom na činjenicu da zadnjih nekoliko godina high street brendovi doživljavaju pravi procvat. Tom su sigurno pripomogli modni blogeri, od kojih su neki, upravo na temelju činjenice da znaju odlično kombinirati odjevne predmete, doživjeli veliku popularnost. 

No, high street komadima, u posljednje vrijeme ne mogu odoljeti nit poznate zvijezde koje se ne srame uskočiti u krpice nešto manjeg cjenovnog ranga na koji su inače naviknute. Tako primjerice Kate Middleton ne odustaje od omiljenih high street komada premda se to možda i ne bi očekivalo od njenog statusa.

Zanimljivo je da mnoge poznate dame poput Maggie Gyllenhaal, Natalie Portman i Ginnifer Goodwin koja se na jednom Met Gala eventu pojavila u zelenoj Topshop haljini, odabiru high street komade čak i za svečane prigode.

Sve je ovo dokaz da skupi komadi ne mogu kupiti stil, stvar je samo u tome kako kombinirate odjevne predmete. 

Posjeti Miss7.24sata.hr