Koga obožava Jelena Rozga?

Borna Filić/Pixsell
Jelena Rozga je u četvrtak 12. 2 nastupila na Virskoj noći u hotelu Sheraton u predivnoj šarenoj kreaciji Juraja Zigmana.
Vidi originalni članak

Kombinacija koju je nosila za ovu prigodu sastojala se od dva dijela. Gornji dio je bio u formi crop topa s poludugim napuhanim rukavima, dok je donji dio imao funkciju suknje visokog struka.

Radi se o veoma hrabrom modnom izboru iz dva razloga. Kreacija je prvenstveno vrlo upečatljiva zbog svojih mnogih boja i uzoraka. Iako su baby plava i baby roza bile osnova ove kreacije, nije ih bilo lako spojiti s dozom crvene i primjesama čipke, dodatno istaknute raznim  ukrasima. Nimalo manje bitan nije ni materijal kojeg zbog njegove grube strukture itekako treba znati nositi. Međutim, u konačnici se ovaj spoj učinio kao pravi pogodak.

Kreacija koja svojim eklektičnim uzorcima i etno utjecajem zaziva velikane pomaknute mode poput Galliana i McQueena, djelo je našeg dizajnera Juraja Zigmana, što i ne čudi s obzirom da znamo koliko pjevačica voli podržavati domaće dizajnerske snage. Jelena toliko voli ovu haljinu da ju je već drugi put obukla za svoj nastup. Podsjetimo, isto je nosila prije godinu dana za potrebe svog nastupa u Lisinskom. 

Look je upotpunila tek kojom narukvicom u bojama haljine, također etno prizvuka, svojim plavim prepoznatljivim uvojcima te make upom koji se sastojao od rumenilom istaknutih jagodica, naglašenih očiju pomoću toplih smeđih tonova i crvenog ruža.

Jelena je još jednom pokazala da se ne boji eksperimentirati s bojama i uzorcima i takav joj stil jako dobro stoji.

Posjeti Miss7.24sata.hr