Klasične modele hlača ove jeseni zamijenit će 5 vrlo trendy modela

Instagram @modedamour Foto: Instagram @modedamour. hlače za jesen
Vidi originalni članak
  • Hlače raznih modela u našim su garderobama jedan od ključnih komada bez kojih ne prolazi gotovo nijedan outfit, a među najnovijim modelima možemo izdvojiti nekoliko zanimljivih krojeva
  • Neki su modernizirane verzije trendova iz prošlih desetljeća, dok su drugi krojevi svježe siluete koje također želimo uklopiti u svoje modne kombinacije
  • Iz high street i dizajnerskih kolekcija izdvojile smo neke od najljepših modela za svaki trend!

Za prošlu godinu slobodno možemo reći kako su u modnom središtu svakako bili najrazličitiji modeli hlača, a jednaka se zaokupljenost ovim odjevnim komadom nastavila u 2023.

Za nadolazeću jesen ipak ćemo se odmaknuti od klasičnih krojeva te prednost dati modelima ultra širokih nogavica, elegantnim verzijama sportskih hlača te onima s raznim upečatljivim uzorcima, ako je suditi prema najnovijim modelima poznatih modnih brendova. Svaki od ovih modela hlača možemo nositi na dnevnoj bazi, a neke od njih odlično možemo uklopiti i u svečanije outfite!

Moda Kako nositi tajice ove jeseni - donosimo 10 kombinacija koje će nas inspirirati

U nastavku donosimo 5 trendova u modelima hlača za ovu jesen.

1. Hlače opuštenog kroja i suženih nogavica

Osim modnog utjecaja trendova iz 2000-ih i druga modna razdoblja također se javljaju kao inspiracija u novim kolekcijama pa tako nakon moderniziranja trendova iz 70-ih i 90-ih, sad je došao red i na opušteni kroj hlača suženih nogavica ili 'mrkva kroja', koji je bio popularan tijekom 80-ih.

2. Traperice jako širokih nogavica

Traperice iznimno širokih nogavica, koje slobodno padaju i dodiruju pod veliki su trend ove godine, a njihova popularnost nastavit će se i na jesen.

3. Sportske hlače elegantnog izgleda

Trenirke odavno nisu samo sportska odjeća, već su u mnogim verzijama dobile elegantan izgled koji ih često čini našim omiljenim modnim izborom. Udobnost i chic izgled spojeni u jedno nalaze se i u modelima sportskih hlača iz najnovijih kolekcija.

4. Posebnije cargo hlače

Modni trendovi 2000-ih i dalje imaju velik utjecaj i u najnovijim kolekcijama za jesen, no uvijek s moderniziranim i često elegantnijim obratom ili dodatkom. Cargo hlače tako dolaze u sofisticiranijim verzijama, s posebnije krojenim džepovima te od raznih tkanina skupocjenog izgleda.

5. Hlače s upečatljivim uzorcima

Hlače s printom, s izuzetkom onih s prugicama, svoje su mjesto po popularnosti prepustile više minimalističkim modelima, no ove jeseni to će se promijeniti pa ćemo tako opet nositi razne cvjetne, životinjske, geometrijske i tie dye uzorke.

Moda Haljine, hlače, korzeti, torbice... Pull&Bear u novoj capsule kolekciji ima odlične komade od umjetne kože

Posjeti Miss7.24sata.hr