Kiša, vjetar, moda i dobar ljetni party

Davor Puklavec/ Pixsell
Vjetar, uporna kiša i hladno vrijeme sinoć nisu spriječili ljubitelje mode da uživaju u prvoj večeri Dove Fashion.hr Cruise na kojem su svoje cruise kolekcije predstavili Aleksandra Dojčinović, Zoran Garevski, Martina Felja, Antonija Jakšić i Lara Pašalić te Branka Donassy. Prekriveni ručnicima za plažu, ceradom i novinama, gledatelji su promatrali manekenke koje su unatoč skliskom terenu staklene piste odlično odradile svoj posao.
Vidi originalni članak

Kiša je započela s prvom revijom, a mokro krštenje manekenke su doživjele u visokim petama i kreacijama Aleksandre Dojčinović. Okosnicu cruise kolekcije čine duge lepršave haljine, cvjetni uzorak i suknje u bojama na bijele točkice. Kolekcija koja upotpunosti pogađa u srž nudeći nosive komade koji nisu namijenjeni samo za ljetne mjesece. Dizajnerica je ostala dosljedna svom ženstvenom i nježnom stilu, prezentirajući ga u ublaženom izdanju prikladnom za svaku ženu.

Jedan od boljih slovenskih dizajnera Zoran Garevski odlučio se za crnu boju i minimalističke komade koji unatoč tomu ostavljaju jak dojam. Kolekcija je namijenjena ženama koje i ljeti njeguju svoj snažan stil i ne podliježu trenutnim ljetnim trendovima. Muški i ženski komadi ogoljeni su od detalja, a jedino asimetrija kroja služi kao ukras.

Martina Felja ostala je vjerna svom izuzetno seksipilnom stilu koji u prvi plan stavlja glavne ženske adute. Kolekcija je nosivija nego inače, a okosnicu čine crne kratke haljine i kupaći kostimi ukrašeni Swarovski kristalima. Kristali Martini služe kako bi pogled promatrača usmjerila na određene dijelove ženskog tijela, poput dekoltea, struka ili nogu.

Nježniji kolorit i kolekciju koja igra na sigurno predstavile su mlade dizajnerice Antonija Jakšić i Lara Pašalić. Korektni komadi za opuštena ljetna druženja pronaći će svog kupca. Posebno se u kolekciji ističu ženstvene haljine koje svojim izrezima plijene pozornost.

Branka Donassy bila je glavno iznenađenje večeri. Manje avangardni te ljetni komadi u narančastoj, plavoj i žutoj boji čine okosnicu kolekcije. Dizajnerica je odlučila napraviti opuštenu kolekciju i poigrati se bojama. Branka je dokazala da unatoč godinama rada i dalje u sebi ima neiscrpnu kreativnost koja svaki put iznova uspijeva iznenaditi.

Pokisli, ali itekako zadovoljni i u odličnoj atmosferi, gosti Dove Fashion.hr Cruise, ostatak večeri su proveli na ekskluzivnom White Cruise Partyju u Varadero Coctail Baru. Uz zvukove house glazbe i ljetne koktele, zvijezde, dizajneri, manekenke i predstavnici medija nazdravili su za dobru modnu avanturu.

U galeriji detaljnije pogledajte cruise kolekcije...

Posjeti Miss7.24sata.hr