Kim Kardashian izgleda odlično u crnoj haljini

Guliver Image/Getty Images
U nedjelju 14. travnja u Los Angelesu su održani MTV Movie Awardsi, a osim samih nagrada, haljine poznatih zvijezda bile su u prvom planu. Jedan od najboljih stylinga večeri imala je reality zvijezda Kim Kardashian.
Vidi originalni članak

Kim, koja je u šestom mjesecu trudnoće, za crveni tepih je odabrala chic crnu haljinu s potpisom Saint Laurenta, a kombinirala ju je uz Dior decentne crne salonke. Reality zvijezda blistala je u uskoj haljini sa širokim rukavima, a jedini detalj je velika zlatna ogrlica koja prati mali dekolte. Dok je u posljednje vrijeme često griješila s odabirom stylinga, ovaj put Kim je blistala te bila jedna od najbolje odjevenih zvijezda na dodjelama nagrada.

Bojama suprotni styling imala je manekenka Karlie Kloss koja se odlučila za bijelo od glave do pete. Haljine s potpisom kuće Cushnie et Ochs izvrsno pristaje njenom stilu. Karlie je vrckava, zaigrana, pomalo zavodljiva, no prije svega nosi jednostavne komade koje pozornost plijene svojim izrezima i neobičnim detaljima. A ova haljina je ne samo da pristaje njenom stilu i tijelu, nego i prigodi – elegantna je, no nije prestroga i zadržava mladenačku zaigranosti. To se i traži na MTV eventima.

Definitivno jedna od najgore odjevenih zvijezda crvenog tepiha bila je pjevačica Kesha koja ne prestaje sa svojim trash outfitima. Na početku njene karijere, oni su možda i bili zanimljivi, no kako vrijeme ide, njene vulgarne kombinacije više nikome nisu zanimljive. Za ovu prigodu Kesha je zbrčkala svoj styling u kojem uistinu ima svega – elegantni crni šešir i nježna i romantična bluza, neobična „jaknica“ od resa, prozirne bijele hlače i pretjeran make up. Sve to Kesha je uspjela kombinirati u samo jednom stylingu. Šlag na kraju ove neuspjele kombinacije su ljubičaste gaćice koje se vide ispod prozirnih hlača. Neukusno, neuredno i promašeno!

Glumica Kerry Washington pojavila se na crvenom tepihu u zanimljivoj kombinaciji koja baš i nije bila najuspješnija. Haljina Michaela Korsa sa šlepom kao nastavkom nije bila dobar odabir. Materijal je prekrut i ne pada, nego neprirodno strši čitavo vrijeme, gužvajući se po podu. Efekt elegancije je izbjegnut, a neurednosti dobiven. Ipak, kombinacija žarke boje jednake kao i clutch brenda Klutch It by Kele dobro se slaže s crnim gornjim dijelom haljine i Roger Vivier salonkama. Make up je jednostavan i trendi uz jako naglašene oči i kosom podignutom u pomalo razbarušenu punđu.

Popularna australska pjevačica Kylie Minogue odjenula je Paco Rabanne mini haljinu, metalnog sjaja s prozirnim dijelovima. Srebro u kombinaciji s plavim detaljima djeluje interesantno u kombinaciji s crnim špic salonkama, ali je dužina upitna jer vizualno dodatno skraćuje i čini ju zdepastom. Dodatnih detalja nema što je pohvalno jer haljina je dovoljno jaka sama za sebe, ali kosa je ipak mogla biti podignuta u zalizani rep ili punđu. Make up je, kao i kod Kerry Washington, baziran na intenzivnim očima i nude usnama što je očigledni trend među zvijezdama red carpeta.

Mlada pjevačica, glumica i američka ljubimica Selena Gomez pojavila se u zlatnoj mini haljini dugih rukava Julien MacDonald. Haljina koja kombinira čipku i zlatne resice laska građi pjevačice i dobro se slaže s cipelama, dok se od ostalih detalja nalaze samo decentne zlatne naušnice koje se odlično uklapaju u styling. Make up je baziran na seksi smokey cat eye looku i nude usnama, a dosta pozornosti je privukla zanimljiva frizura. Pomaknuta francuska pletenica koja asocira na punk rock frizure i irokezu dodala je dašak razigranosti i idealno zaokružila čitav styling.

Na dodjeli MTV Movie Awardsa bilo je pregršt modnih dodataka, onih lijepih, ali i onih neobičnih. Pozornost je svakako plijenila glumica Hana Mae Lee koja je na glavi nosila ni manje ni više nego ugašenu cigaretu. Vjerojatno je htjela biti originalna i zapažena, no ovakav modni detalj samo je znak lošeg ukusa. Teen zvijezda Belle Thorne tu večer je imala zanimljive modne dodatke. Uz jednostavan styling kombinirala je cipele na špic, torbu s uzorkom i velike narukvice.

U galeriji detaljnije pogledajte stylinge s crvenog tepiha MTV Movie Awardsa...

Posjeti Miss7.24sata.hr