Keira Knightley nosi svoju vjenčanicu na crvenom tepihu

Gulliver Image/Getty Images
U utorak 3. prosinca održana je dobrotvorna gala večera u Londonu, a najviše pozornosti je plijenila Keira Knightley u već nekoliko puta viđenoj haljini.
Vidi originalni članak

Kao jedna od najbolje plaćenih glumica na svijetu, Keira svakako ima velik izbor odabira najnovijih kreacija svjetski poznatih dizajnera, ali ipak ostaje vjerna jednoj haljini, a to je upravo njezina vjenčanica. Haljinu bez naramenica prljavo bijele boje glumica je ovom prilikom ''nadogradila'' uz prozirne rukave s čipkanim manšetama i čipkastim ovratnikom. Čitavu kombinaciju zaokružila je zlatnim strappy sandalama.

Romantičan outfit dobio je pomalo rokersku notu zahvaljujući make upu koji je bio nešto dramatičniji. Smeđi smokey eyes Keira je kombinirala uz debelu crtu crnim tušem, a svoje ionako naglašene jagodice dodatno je istaknula pomoću konturiranja uz rumenilo boje breskve i malo bronzera. Prirodna boja usnica odlično se nadovezala uz ostatak šminke, baš kao i raspuštena kosa s blagim kovrčama na krajevima.

Upravo taj ležeran pristup koji Keira ima prema odjeći i modi i preferiranje omiljenog komada bez obzira na puno veće mogućnosti daje dojam opuštenosti i ležernosti koji osvaja na prvi pogled. Omiljena haljina je omiljena bez obzira koliko puta je nosila i za koje sve prilike.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr