Kate Moss je pravi modni uzor

@splashnews.com
Kate Moss se u utorak 12. svibnja prošetala Londonom u elegantnoj casual kombinaciji.
Vidi originalni članak

Poznata manekenka nam je nebrojeno puta pokazala da izgleda fantastično i u najjednostavnijim kombinacijama. Tako se ovaj put odlučila za uske crne traperice i bijele prozračnu bluzu, preko koje je prebacila crni sako. Pomalo muževnu kombinaciju podignule su bordo čizmice s crnim obrubom oko gležnja. One su ponajviše zaslužne za seksi efekt ovog looka.

Detalj koji je dodatno maskulinizirao kombinaciju bila je tanka marama oko vrata koja je podsjećala na opušteno svezanu kravat, a preko nje je padao decentni lančić. Od asesoara tu su se našli velika crna torba i sunčane naočale, neizostavni komadi u casual izdanjima. Što se tiče make upa, Kate se sakrila iza naočala pa je teško reći je li bila našminkana. Premda, sudeći po njenom opuštenom pristupu modi i ljepoti, moguće je da je iz kuće izašla bez trunčice šminke. Najbolji modni dodatak u ovoj kombinaciji ipak je bio  osmijeh na licu.

Kate je onaj tip žene koji uvijek bira jednostavnost,a  opet uspije izgledati odlično. To je čini velikim modnom uzorom.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr