Kate Middleton oduševila u crvenom kaputiću

Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
Kate Middleton, princ William i princ George stigli su u Wellington u nedjelju 6. travnja, na početku svoje trotjedne turneje po Australiji i Novom Zelandu. Kate je, naravno, privukla najviše pažnje zahvaljujući intenzivno crvenoj kombinaciji.
Vidi originalni članak

Naime, Kate je za ovo putovanje odabrala crveni kaput s potpisom Catherine Walker, a cjelokupni outfit zaokružila je chic šeširićem Gine Foster.

Kaput strogih linija prati formu tijela te se blago širi u A kroj, a dvoredno kopčanje ukrašeno je sedefastim gumbima. Odličan detalj je srebrni broš u obliku paprati koja je simbol Novog Zelanda, a broš je dio kraljičine zbirke nakita. Ono što je zasigurno zaokružilo look je šeširić koji je bio šlag na kraju ove šarmantne kombinacije. Decentan make up je svojevrsni potpis mlade vojvotknije, pa stoga nije razočarala ni ovoga puta jednostavnom dnevnom verzijom smokey eyesa i rumenila kojim je naglasila obraze.

Zanimljivo je da je princeza Diana svojedobno također odabrala sličan styling za posjet Novom Zelandu, a također je voljela crvene kombinacije koje su davale posebnu notu kraljevskim posjetama i kombinacijama. Nije neuobičajeno da Kate često odaje počast pokojnoj princezi svojim lookovima.

Ipak, mora se priznati kako je najviše pozornosti bilo usmjereno na malog princa Georgea koji je bio jednako stylish kao i mama. Jednostavne bijele hlačice i topla vesta krem boje pravi su izbor za malo dijete u kojem ne djeluje pretenciozno, već primjereno svojoj dobi, ali i tituli.

Princ William držao se protokola i kod odijevanja te se za put odlučio za klasično odijelo tamnoplave boje koje je uskladio uz bijelu košulju, a za malo kolorita je odabrao crvenu kravatu s plavim uzorkom. Kraljevska obitelj još je jednom pokazala kako je stilski usklađena i dotjerana u svim prilikama, ali ujedno ne djeluju uštogljeno, već mladenački i veselo.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr