Kaput sa šalom sjajna je investicija za jesensku i zimsku kolekciju kaputa!

Instagram @holyseero Foto: Instagram @holyseero
Vidi originalni članak
  • Ove jeseni i zime, kad se radi o kaputima, uz klasične modele, možemo garantirati i veliku popularnost kaputa s dodatkom šalova
  • Prepoznatljivi Toteme model, koji je sve započeo, predvodi ovaj elegantan trend koji viđamo i u high street verzijama
  • Danas smo tako izdvojile pristupačne verzije kaputa sa šalovima iz kolekcija dobro nam poznatih brendova

Toteme je izazvao pravu modnu revoluciju svojim posebnim modelom kaputa sa šalom, koji i nakon nekoliko sezona i dalje ne prestaje biti jedan od najtraženijih modela te ga u ovoj sezoni ponovno viđamo u novim varijantama boja. Stylish, svestran, topao i ugodan, sadrži sve karakteristike koje želimo u jednom modelu kaputa, stoga nam je jasno zašto je toliko voljen među trendsetericama.

Vođeni uspjehom modela brenda Toteme i drugi su brendovi polako počeli izbacivati vlastite verzije, ovog modela koji vrlo brzo postaje klasična silueta, dosljedne njihovoj estetici pa ih tako imamo priliku vidjeti i u high street varijantama, koje odišu jednako jednostavnom elegancijom baš kao i dizajnerski modeli.

Ovakav kroj kaputa, baš poput klasičnog balonera ili vunenog kaputa, mogao bi se zadržati kao stalna modna opcija u kategorijama kaputa za jesen i zimu, zahvaljujući jednostavno krojenim linijama i neutralnim opcijama boja.

Moda Kaput Teddy slavi veliki 10. rođendan: Osim predivnih novih modela, tu je i najslađi mucasti pop-up na svijetu koji stiže u naše susjedstvo

Zara ima nekoliko modela u trendy neutralnim nijansama, maslinasto zelenoj i tamnosivoj te vječnoj smeđoj boji devine dlake, dok COS ima i mornarsko plavu verziju.

Duži ili kraći, svaki model kaputa sa šalom krasi dodatak šireg šala koji možemo omotati oko vrata, a često i odvojiti te nositi kaput na klasičan način, bez ovog ukrasnog detalja.

Izdvajamo najljepše high street verzije kaputa sa šalovima!

Moda 12 vunenih kaputa naših omiljenih brendova koje želimo nositi ove zime

Posjeti Miss7.24sata.hr