Kao i svakog siječnja, stigla je nova kolekcija eNVy room vjenčanica i možemo samo reći: pre-div-no!

Karla Jurić, Ive Trojanović
Vidi originalni članak
  • Već tradicionalno dizajnerski dvojac eNVy room početkom godine izbacuje novu kolekciju vjenčanica
  • Ponudili su 30-ak novih modela različitih stilova pa između velikih mašni i romantičnih volana, asimetričnih krojeva i glamuroznih proreza, perja i resica, mladenkama neće biti teško pronaći ono što im se sviđa
  • eNVy room su nas podsjetili s kolikom su dozom šarma, elegancije i ženstvenosti protkane njihove haljine

Otkako je, prije više od desetljeća, predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, eNVy room je svake godine u siječnju obogaćuje novim modelima vjenčanica. U toj, sada već tradicionalnoj maniri, modni dvojac zakoračio je i u 2023. Njihov showroom u zagrebačkoj Vlaškoj ulici sad se može pohvaliti s više od trideset novih vjenčanih modela.

Imajući u vidu da se želje, potrebe i ukusi budućih mladenki uvelike razlikuju, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović su i ovu bridal kolekciju iskrojili u paleti različitih stilova, s pregršt modela, spajajući nešto tradicionalnije siluete s inovativnim i estetski zanimljivim rješenjima.

Poput svih kreacija s eNVy room potpisom, i novi bridal modeli slave bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni prepoznatljivim detaljima poput voluminoznih rukava, predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, elegantnih nabora ili pak glamuroznih proreza.

Atipične vjenčane modele, poput onoga sačinjenog od crop topa i raskošne suknje, haljine od eko perja ili modela ukrašenog razigranim resicama, upotpunjavaju modeli bogatih, voluminoznih vjenčanica s delikatnim detaljima, a razigranosti čitave kolekcije pridonosi poigravanje asimetrijom i kontrastima.

Prorezi unose dašak zavodljivosti i dramatičnosti, baš kao i ogoljena ramena ili otvorena leđa, "strogost" korzeta oponira romantičnoj lepršavosti, a posebna doza harmonije postignuta je igrom nabora i tekstura, kao i suprotstavljanjem punih i transparentnih materijala.

Moda ASOS vjenčanica za 160 eura koja je poharala Instagram sad ima i verziju za punije djevojke

Kolekciju čine modeli različitih dužina, pretežito u nijansama bijele, te u bogatoj paleti materijala koju čine svileni saten, crep organza, viskozni cadi, svileni cadi, čipke izvezene kristalima, resasti materijali od niski kristala, organza s reljefnim motivima, eko perje i plisse.

Posjeti Miss7.24sata.hr