Kakve čizme nose poznate zvijezde?

Press Association/PIXSELL
Hladne zime najčešće su u znaku tople obuće, posebno čizama kojima ne mogu odoljeti ni poznate zvijezde. Neovisno o modelu, idealan su saveznik tijekom hladnih dana koji možete nositi u različitim kombinacijama.
Vidi originalni članak

Gotovo svake sezone različiti modeli čizama ugledaju svijetlo dana. Visoke, niste, na petu ili bez, svakodnevno ih nose i poznati. Strane zvijezde najčešće su im vjerne u svakodnevnim kombinacijama, dok ih domaće često nose i na crvenom tepihu te raznim eventima.

Voditeljica Antonija Mandić nosi visoke klasične čizme boje konjaka u jednostavnoj dnevnoj kombinaciji s trapericama i dužim kaputom. Ova boja čizama je idealna za kombiniranje iako nije klasična crna- možete ju nositi u casual kombinacijama poput poznate voditeljice, ili u poslovnim i svečanijim prilikama sa suknjom i elegantnim detaljima.

Jadranka Kosor odlučila se za damsku kombinaciju u crnoj verziji. Dugi kaput s krznenim ovratnikom i visokim čizmama s niskom petom čini se kao korektan odabir za bivšu premijerku. Ipak, ovaj model čizama pristaje eventualno starijim ženama te ga izbjegavajte ukoliko ne želite izgledati ozbiljnije nego uistinu jeste.

Atraktivna voditeljica i trenerica Renata Sopek zna da ne može pogriješiti s čizmama iznad koljena. Ukoliko iz nosite uz ležerne haljinice ili tunike mogu izgledati trendi zbog čega su idealne za dnevne kombinacije. Pristaju i pripijenim haljinama, ali pritom pazite pa ih ipak nosite u večernjim izlascima, posebice ako ne želite izgledati pomalo vulgarno.

Tihana Harapin Zalepugin poznata je po jedinstvenim kombinacijama, najčešće u tamnijim nijansama. Vlasnica modne agencije izvrsno nosi ovaj vojničke čizme, čime dokazuje kako ovaj model nije rezerviran za određenu dobnu skupinu, već da pristaje svima.

Voditeljica Ivana Nanut je svoje crne čizme skombinirala uz cvjetnu haljinu što je odlična način da klasične komade poput ovoga nosite na drugačiji, neuobičajen način. Osim s haljinama, nosite ih sa suknjama i hlačama u boji, predlažemo boju vina koja je ove sezone jako popularna, a tu su i uvijek zanimljivi detalji poput kapa i šalova kojima možete razbiti monotoniju zimskim kombinacija.

Čizme na vezanje također su savršene za ležerne kombinacije što je pokazala i pjevačica Natali Dizdar. Vezanje će posebno doći do izražaja ako ih nosite uz hlače užeg kroja. a onima hrabrijima predlažemo da ih nose uz mladenačke suknje.

Hrvatske zvijezde nisu jedine koje vole trendi čizme. Američka pjevačica Gwen Stefani je moderna mama koja izgleda zanosno u ležernoj kombinaciji noseći poznate marte. Iako mnogi dijele mišljenje kako su one rezervirane isključivo za  mlađu populaciju, posebice tinejdžere, Gwen je dokazala suprotno svojom cool kombinacijom.

Za razliku od nje, glumica Halle Berry odlučila model koji ne izgleda pretjerano trendi, ali vjerujemo da je udoban. Visoke čizme na punu petu mogu se nositi i u dnevnim, poslovnim, pa i večernjim kombinacijama što je njihova velika prednost.

Glumica Katie Holmes nosi model kaubojki koje je popularizirala dizajnerice Isabel Marant. Tamne gležnjače skombinirala je s pomalo ljetnom bijelom haljinom što pridonosi trenutno vrlo popularnom boho chic stilu. Različite verzije ovog modela pristigle su i u naše trgovine što su odmah prepoznate mnoge trendseterice.

Mlada pjevačica Rita Ora nova je it djevojka koja oduševljava mnoge svojim jedinstvenim, prije svega mladenačkim stilom. Potpuno odjevena u kožne komade, Rita izgleda jako cool te odlično nosi čizmice na punu petu s blagim špicom, koje su trenutno ultra popularne. Ovaj model idealan je za samouvjerene djevojke koje vole i znaju uživati u modi.

Jessica Chastain još je jedna zvijezda u nizu vjernih klasičnim čizmama do koljena. Ona ih također nosi u ležernoj kombinaciji, te pokazuje da su najbolji izbor ako volite minimalizam i jednostavnost u odijevanju.

Iako je poznata po svome besprijekornom stilu, zvijezda Seks i grada, Sarah Jessica Parker, nije nas oduševila svojom casual kombinacijom bež čizama, traperica i dugog skafandera. Unatoč tome, vjerujemo kako je ovaj model udoban i pogodan za cijelo dnevno trčkaranje za djecom, čime se Jessica trenutno i bavi.

Poznate zvijezde, domaće i strane, dokazale su kako je zima zbilja idealno vrijeme za čizme. Izbor modela i boja je velik, zbog čega je jako važno da znate izabrati pravi i da ga prilagodite vlastitom stilu. Vjerujemo kako će vam to zasigurno uspjeti!

U galeriji detaljnije pogledajte kakve čizme obožavaju hrvatski i strani celebovi...

Posjeti Miss7.24sata.hr