Celebrity inspiracija: Kako kombinirati superkratke treper šorceve?

Splash
Kopirajte odlične stylinge slavnih dama i ovog ljeta podarite svojim omiljenim hlačicama od trepera novo lice
Vidi originalni članak

Slavne dame ne boje se pokazati malo kože, a pogotovo preko ljeta. Baš kao i 'obične' djevojke i one najviše vole traper šorceve, koji su neizostavan dio ljetne garderobe, a svojim kombinacijama podižu ih na potpuno novu modnu razinu i odlična su stilska inspiracija.

Alessandra Amborsio svoje je tamne traper hlačice s poderanim rubom iskombinirala s AC/DC majicom i tenisicama, a sve je dodatno 'začinila' tankom choker ogrlicom. Rezultat - odličan festivalski look.

Emily Ratajkowski podigla je svoj treper šorc visokog struka na novu razinu kombinirajući ga s komadima koji su inače rezervirani za večernji izlazak - lepršavim, svilenkastim topićem i minimalističkim sandalama s visokom potpeticom

Kendall Jenner pokazala nam je kako kombinirati traper hlačice u hladnijim ljetnim danima. Svoj svijetli šorc uparila je s 'crop' topom, preko kojeg je prebacila kožnu jaknu s resicama i modrim baršunasti čizmama do gležnja.

A možda i najbolju stilsku ideju dala je Chrissy Teigen, koja je poderani traper šorc iskombinirala s običnom bijelom majicom i nude štiklama, a čitav styling podigla je dugačkom košuljom i slamnatim šeširićem na glavi.

Sada kada vam inspiracije ne nedostaje u galeriji potražite svoj omiljeni model traper hlačica i kopirajte svoj omiljeni look.

Posjeti Miss7.24sata.hr