Kako nositi trudnički stil? One znaju...

Instagram/Nives Celzijus
Nedavno smo na Instagramu, dok smo bili u potrazi za sasvim drugačijom vrstom trendova, naišli na zanimljiv podatak - čak tri modne blogerice i it cure društvenih mreža su trudne. Radi se o Jessici Stein, Zini Charkopliji i Candeli Novembre
Vidi originalni članak

Već su poznate priče o trudničkom sjaju, koje ne moraju uvijek držati vodu. Ipak, postoje te žene, koje niti jutarnje mučnine, otečeni zglobovi i trbuh ne sprečavaju da izgledaju fantastično. Ne samo da blistaju, nego i dalje njeguju stil kakav su njegovale prije nego što su zatrudnjele. Donosimo ti slike inspiracije ovog neodoljivog trudničkog stila

Jessica Stein (Tuula Vintage), odavno nas je osvojila svojim nenametljivim boho modnim izričajem. Njezine slike s plaže sada su još bolje. Atraktivna travel blogerica uživa na pijesku u maksi haljinama na kopčanje ili preklop, a čest odabir su joj i crop topovi u kombinaciji s maksi suknjom. Sve kako bi dodatno istaknula trudnički trbuščić. Iako ove slike izgledaju prilično idilično, kada je u veljači Jessica objavila da je trudna, opisala je i sve probleme s kojima se godinama borila i poteškoće s pokušajima da zatrudni. Ipak, sada je to iz nje, i želimo joj svu sreću! Jessica je pak slike sebe zamijenila slikama hrane i krajolika, baš kako bi to napravila jedna vlasnica bloga o putovanjima.

 

 

 

Zina Charkopia (Zina Fashion Vibe) je na svom blogu već objavila što se nalazi u njezinoj trudničkoj torbi, te maloj torbi za dijete. Ova atraktivna trudnica ja napravila blagi zaokret u svom stilu. To se prije svega odnosi vrtoglav štikle koje je zamijenila gležnjačama niže pete i neizostavnim natikačama. Baloneri i razne jednobojne tunike su i dalje njezin zaštitni znak, a boja koju najčešće bira je bijela. Zina je pak omiljeni model torbe, Piercing od J.W Anderson, zamijenila većim modelima, poput ljetnih cekera i ruksaka.

 

 

 

Talijanska blogerica Candela Pelizze, donedavno poznata po prezimenu Novembre (bivši suprug joj je također talijanski bloger Fabio) izgleda fantastično u drugom stanju. To misli i njezinih gotovo pola milijuna pratitelja. Candelin trudnički odabir su midi haljine raznih boja, ali i cvjetna odijela, te kombinacije točkica i prugica. Ova Talijanka se ni u trudnoći ne odriče visokih peta, a modni dodatak na kojem joj najviše zavidimo je fantastična pink torbica s njezinim imenom.

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr