Kako nositi tajice ove jeseni - donosimo 10 kombinacija koje će nas inspirirati

Instagram @rosiehw Foto: Instagram @rosiehw
Vidi originalni članak
  • Ležerne tajice mnogima su prvi izbor kad je riječ o casual outfitu
  • No, osim u opuštenim kombinacijama, tajice možemo nositi i kao dio poslovnog outfita, ali i u večernjem izlasku!
  • Izdvojile smo 10 osvježavajućih prijedloga za stylinge s tajicama za nadolazeću jesen

Zbog svoje udobnosti i praktičnosti, tajice često dobivaju prednost pred drugim modelima hlača, posebno kad je riječ o ležernim svakodnevnim outfitima, a s dolaskom jeseni, tajice vrlo jednostavno možemo prilagoditi modnim kombinacijama prikladnim za ovo godišnje doba. U svoje ih outfite možemo uklopiti za najrazličitije prigode, od odlaska na kavu do šetnje gradom ili obavljanja poslovnih obaveza.

Tajice su odavno prestale biti samo dio sportske odjeće za vježbanje te ih danas nosimo uz cipele s visokim potpeticama, elegantne jakne i sakoe te uz mnoštvo modnih dodataka!

Moda Zbog ovih se hlača i Sofia Vergara odrekla uskih traperica. Očito su najjači trend

U nastavku donosimo 10 načina kako vješto uklopiti tajice u razne jesenske stylinge!

1. Casual tonalni outfit

I sportski outfit može izgledati jako stylish, posebno ako se odmaknemo od klasične crne i izaberemo neutralne zemljane nijanse.

2. Statement jakna i neutralne tajice

Ovaj styling lako možemo prenijeti iz dnevnog u večernji look tijekom jeseni, a statement kaput, jakna ili sako s uzorkom.

3. Udobno chunky pletivo i tajice

Praktični i udobni, chunky pletiva i tajice spoj su iz snova, a stylish look možemo postići biranjem neutralnih boja te kontrastnim oversize siluetama uskom modelu tajica. Za dozu elegancije, umjesto ravnih, biramo čizme s visokom potpeticom.

4. Bezvremenski francuski chic s tajicama

Neutralne boje, prugasti džemper, kultna torba i jednostavne tajice sve su dijelovi opuštenog chic outfita u francuskom stilu, koji je idealan cool styling za svaki dan.

5. Efektan styling s tajicama 

Za one koji se pitaju kako tajice iskombinirati za večernji izlazak, evo odličnog odgovora! Dašak boje s oversize blazerom učinit će outfit još dinamičnijim.

6. Blazer od tvida i tajice

Jaknice od tvida sofisticirani su model koji smo navikli nositi u poslovnijim outfitima, ali ga za jednako chic look, možemo upariti i s tajicama te mu dati opušteniji izgled, a outfit opet podići parom natikača s visokom potpeticom.

7. Elegantan, ali udoban tonalni outfit s tajicama

Monokromatski look, neovisno o kojim se komadima radi, svaki outfit čini sređenijim, a uz tajice zvonolikih nogavica savršeno će se slagati cipele s visokim potpeticama.

8. Komadi u bajkerskom stilu i tajice

Motorističke čizme i kožne jakne i ove su jeseni trendy komadi pa ih tako možemo spojiti i s tajicama u sličnom zanimljivom outfitu.

9. Ležerna košulja i tajice

Za dane kad nismo raspoložene za traperice, uz oversize košulju odlično će ih zamijeniti tajice, posebno model s trakom preko pete.

10. Klasičan baloner i tajice

Uz tajice možemo spojiti i model u neutralnoj smeđoj ili bež nijansi čime ćemo stvoriti elegantan, udoban i praktičan svakodnevni outfit.

Moda 7 modnih komada zbog kojih su gorjele društvene mreže u 2023. godini

Posjeti Miss7.24sata.hr