Kako nositi odjeću s hrabrim printevima

Mohito
Odaberite majice s printevima koje se nose uz traperice, ili haljine i suknje, koje ćete kombinirati s jednobojnim gornjim dijelom, a ako ste odvažne, obucite se u print od glave do pete....
Vidi originalni članak

Printevi na odjeći uvijek ostavljaju snažan dojam, ali treba ih znati i nositi. Najlakše je odabrati majice s printevima koje možete kombinirati s trapericama ili jednobojnim hlačama i suknjama, a za ženstveniji i chic izgled možete odabrati i haljinice s printom.

Odaberete li hlače ili suknju s printom, kombinirajte ih s običnim bijelim majicama ili jednobojnim bluzama i džemperima.

Trenutno su jako trendi i odijela s printom, zahvaljujući zapanjujućim novim kolekcijama sa modnih pisti Guccia, Etroa, Marni i drugih dizajnera, a dolaze s različitim retro i cvjetnim uzorcima te su idealna za 'začinjavanje' vašeg poslovnog looka.

A one najhrabrije s puno stila mogu isprobati i print look od glave do pete. Uz ovakvu šarenu odjeću, kao što je ova brenda Mohito, nikad nećete izgledati dosadno i uvijek ćete se istaknuti u mnoštvu.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr