Kako nositi crno od glave do pete? Složili smo 4 kombinacije

instagram @janko_popovic_volaric
Trendovi dolaze i odlaze, no u našem je ormaru uvijek jedna konstanta - odjeća crne boje. Ako si totalna zaljubljenica u ovu boju, eto 4 načina kako je nositi kao total look
Vidi originalni članak

Crna nam je omiljena neboja. Odavno smo prestali vjerovati u "problematiku" ove boje, da ćemo uvijek odjeveni u crno izgledati predepresivno. Popularizacijom ulične mode koja uzor nalazi u holivudskim zvijezdama i manekenkama, crna boja postala je praktičnom i vrlo fashion. Što god staviš na sebe, a da je crne boje, jednostavno dobro funkcionira... Zato smo odabrali 3 total crna looka u kojima možeš zablistati. 

Ako se ne odričeš seksipila niti dok obavljaš svakodnevne aktivnosti, za tebe je idealan odabir midi haljine zanimljivog detalja - sa skupljenim šavom po dužini. Kako bi smanjila dojam pretjerano seksi haljine i gležnjača u špic, odaberi robusnu kožnatu jaknu i popularnu torbicu oko struka. Taj tip torbice se već popularizirao među fashionisticama, a još samo jedan detalj ti je potreban - minimalistički ručni sat.

Znaš da je crna izvrsna i za casual kombinacije suknji i tenisica. Odaberi crnu kožnu suknju s kopčanjem sprijeda te je kombiniraj s majicom kratkih rukava, tenisicama od brušene kože te uz neočekivani twist -  duži kardigan koji ćeš opasati velikim remenom.

A sada nešto sasvim neočekivano - umjesto klasičnih kožnih jakni ili kožnih suknji, odaberi dugački mantil koji će te pretvoriti u pravu futurističku princezu. Možeš stati ruku pod ruku s likovima iz Matrixa, osobito ako cijelom outfitu dodaš ravne gležnjače military stila. Ostatak outfita ostavi suzdržan - mantil kombiniraj s crnim bodijem, jednostavnom šiltericom i tamnim jeansom mom fit kroja.

Možda ti je bikerski ili rockerski stil ipak malo previše mračan? Ne brini se, crno može biti romantično bez da nosiš čipku. Velik broj romantičnih cvjetnih haljina, ali i etno boho haljina na vezanje iz dizajnerske i high street ponude to i dokazuje. Romantičnu haljinu sitnog floralnog uzorka kombiniraj s tamnim traperom i jako popularnim namreškanim čizmama. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr