Kako nositi čizme ljeti – donosimo tri jednostavna i chic prijedloga

Instagram @lisagermaneau čizme ljeti
Vidi originalni članak
  • Čizme uz laganije i prozračnije komade u trenu mogu postati i ljetna obuća!
  • Uz sve modele kaubojki, kao i gležnjača ili klasičnih čizama s visokom potpeticom, čizme ljeti ne  zvuče kao tako loša ideja ako ju pametno izvedemo
  • Potaknute praktičnim i stylish outfitima influencerica, donosimo tri prijedloga kako ovog ljeta nositi čizme!

Za one koji vole miješati sezonske komade pa tako i ljeti nositi primjerice deblji pleteni pulover koji nas je grijao tijekom hladnijih mjeseci uz lagane odjevne komade poput lepršavih haljinica ili kratkih traperica, sigurno se neće htjeti rastati ni od para svojih omiljenih čizama, posebno ako su jako udobne. U tom slučaju, uklapanju čizama u ljetne lookove lako možemo doskočiti na nekoliko načina, a poznate influencerice neke od njih već su i isprobale. 

Ako u potrazi za idealnom obućom za određeni outfit model čizama savršeno pristaje, samo zato što je ljeto, ne znači da čizme trebamo odbaciti, već prigrliti ovu cool ideju te ih kombinirati uz popularne mini suknje, komade od trapera ili lana, kao i sve modele haljina. Na ovaj ćemo način i mnogo više nositi omiljene čizme, posebno ako su bile skuplja investicija.

Moda Blještave, otkačene, živopisne torbice L’alingi modeli su koje želimo ovog ljeta

Za čizme ljeti tajna je u jednostavnosti

Koliko god voljele upečatljive, maksimalističke komade, bezvremenski i jednostavan look također ima svoje čari, posebno ljeti. Par crnih čizmica u trenu će kombinaciju slip suknje i običnog topa učiniti luksuznijom i udobnijom, a uz dodatak pletenog džempera na ramenima cijelom looku dat ćemo dašak elegancije.

Odijelo je klasičan i nepogrešiv izbor uz čizme ljeti

Za ljubiteljice klasičnog stila koje se odijela ne odriču ni ljeti, lagana kraća verzija sa sakoom i bermudama bit će idealan izbor, a visoke kaubojske čizme kombinirane s oversize blejzerom stvorit će odličan kontrast u siluetama i look koji u trenu prelazi iz poslovnog u onaj za izlazak.

Sezona mini suknji i visoke čizme ljeti idealan su kontrastni spoj

Mini suknje veliki su povratnički trend i influencerice ih obožavaju nositi, a odlično izgledaju i u paru s visokim čizmama s potpeticom, koje uravnotežavaju kraću duljinu suknji, posebno u smeđim i bež nijansama. Dodatak komada poput kožne jakne i bijelog topa cijelom outfitu daju casual izgled.

Moda Od ove 'dosadne' haljine ne možemo pobjeći ni ovo ljeto. I opet izgleda fantastično

Posjeti Miss7.24sata.hr