Kako Neveni Rendeli stoji kombinezon?

Marko Prpić/ PIXSELL
Povodom lansiranja nove modne linije Fashion.hr-a, modni dvojac eNVy room je u srijedu 9. srpnja okupio brojna poznata lica. U Muzeju za umjetnost i obrt tako su najviše pozornosti plijenile voditeljica Nevena Rendeli i manekenka Korana Gvozdić.
Vidi originalni članak

Nevena se tako odlučila za jednostavnu crnu kombinaciju koju je uskladila uz upadljive sandale.

Crni kombinezon laganog materijala osvaja gornjim dijelom s tankim bretelicama koji naglašava područje dekoltea. Široke nogavice dale su notu ležernosti, a jednostavni detalji poput zlatnih narukvica iz nove kolekcije eNVy rooma i odlične pismo torbe upotpunili su dojam, baš kao i sandale ukrašene svjetlucavim kamenčićima. Voditeljica je svoju plavu kosu raspustila u blage valove, a od make up je činilo nekoliko slojeva maskare i ruž za usne u boji mesa.

Korana Gvozdić je također odabrala pravi ljetni styling. Maksi haljina bijele boje sa sitnim crnim prugicama pravo je ležerno izdanje koje je manekenka nadopunila statement detaljima. Glomazan sat i zlatna clutch torbica odlično su se nadovezali, baš kao i statement ogrlica koja je neizbježan komad nakita već nekoliko posljednjih sezona. Na sve to, Korana je kosu jednostavno raspustila, a malo kolorita unijela je intenzivno ružičastim ružem na usnicama.

Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija eNVy rooma za Fashion.hr izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama. Komade možete pronaći od 10. srpnja u svim trgovinama Bipe u Hrvatskoj. Izrazito popularne cijene od 29 do 99 kuna razveselit će sve kupce, koji  na policama mogu pronaći cijelu ljetnu liniju koju čine: haljina, majica, naočale, torba i ručnik za plažu te neizostavni modni dodaci s potpisom eNVy room.

U galeriji pogledajte i ostale uzvanike eventa... 

Posjeti Miss7.24sata.hr