Kako kombinirati suknju od brušene kože?

Instagram
Brušena koža je materijal koji vrišti jesen, a suknja ove bogate tkanine apsolutno je idealan odabir za svaku tvoju jesensku kombinaciju
Vidi originalni članak

Ono što je u proljeće traper, to je u jesen brušena koža. Ovaj materijal, koji će svaki outfit učiniti luksuznijim no što jest, obožavamo nositi na jaknama, haljinama, hlačama i naravno - suknjama!

Suknja od imitacije brušene kože komad je koji možeš pronaći u gotovo svim tvojim omiljenim high-street trgovinama, ali ako misliš investirati u jedan luksuzniji komad, nećeš pogriješiti. Bilo da više voliš mini ili midi dužinu, ovo je komad kojem ćeš se sigurno iznova vraćati jer je baš uvijek IN.

H&M zelena (450 kuna) i ljubičasta (150 kuna) suknja 

Crna suknja od brušene kože komad je koji ide doslovno uz sve, ali ako odabereš komad u nekoj "jesenskoj" boji poput primjerice zelene, ljubičaste ili smeđe - nećeš pogriješiti. 

 

U kombinaciji s puloverom ili oversized pletivom izgledat ćeš kao prava StreetStyle zvijezda, a ono što nam se možda i najviše sviđa kod ovog materijala je činjenica da jednako dobro izgleda i u kombinaciji s čizmama, ali i sa tenisicama i balerinkama. 

Opcija kako kombinirati ovaj komad zaista imaš na pretek, a one malo hrabrije djevojke uvijek mogu odabrati i neku veseliju boju.

 

Brušena koža dobro će izgledati i kombinirana s drugim teksturama i materijalima, a nas je posebno oduševio Zarin model suknja-hlača u divnoj neutralno sivoj varijanti.

U svakom slučaju, odabereš li ovaj model za jesen, nećeš se razočarati, a dobro će ti doći pri ruci u svim onim prilikama kad se u žurbi spremaš za novi radni dan, spoj, izlazak s prijateljicama,...

Zara suknja s detaljima (400 kuna) i model suknja-hlače (180 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr