Kako kombinirati smaragdno zelenu haljinu?

ć, Petar Glegov/PIXSELL
Čini se da su protekli, ali i budući mjeseci u znaku upečatljivih boja koje su strpljivo čekale svoj proboj u modne trendove. Nakon kobalt plave, ljubičaste i boje crvenog vina, smaragdna zavela je dizajnere, a s tim i highstreet brendove.
Vidi originalni članak

Kao i njene prethodnice, smaragdno zelena je itekako upečatljiva, moćna i ostavlja dojam u svakom stylingu. Ona je simbol ljepote, zdravlja i sreće, a za početak 2013. predstavlja jedan od vodećih trendova. Osim upečatljivosti, smaragdna ima još jednu zajedničku karakteristiku s kobalt plavom, ljubičastom i bojom crvenog vina – na prvu djeluje teška za kombiniranje. Zbog toga smo za vas kombinirali smaragdno zelenu haljinu Lei Lou by Aleksandra Dojčinović na dva posve različita načina.

Rokerski styling

Smaragdna boja djeluje glamurozno, svečano i pomalo holivudski. No, uz prikladne modne dodatke, svečanu haljinu možete pretvoriti u zvijezdu vašeg rokerskog stylinga. Prilikom slaganja kombinacije, nemojte se bojati i drugih boja. Slobodno si dajte oduška putem modnih dodataka. Odličan primjer za to su trobojne salonke koje su elegantnoj haljini pružile razigranu i mladenačku dozu.

Veliki statement crni prsten kombiniran je uz jednostavnu, a ipak efektnu pismo torbu. Kako bi se naglasio rokerski stil, odaberite crni kaput ukrašen kožnim detaljima. Smokey eyes ili tamni ruž upotpunit će styling.

Elegantna romantika

Ako niste sigurni uz koje boje kombinirati smaragdno zelenu, pogriješiti ne možete s bojom pudera, nježnim nijansama ružičaste, i nezaobilaznom crnom. Nude boje izvrsno odgovaraju ako želite u prvi plan staviti svoju novu ljubimicu – smaragdno zelenu haljinu. Elegancija voli klasiku zbog toga kombinirajte haljinu uz salonke nude boje. Za dodatnu dozu glamura zadužena je mala večernja clutch torbica sjajne metalne boje, a male crvene naušnice unose neočekivanu svježinu stylingu.

U galeriji detaljnije pogledajte pojedine komade iz navedenih kombinacija...

Posjeti Miss7.24sata.hr