Kako kombinirati šljokičastu haljinu i nakon blagdana?

Borna Filić, Žarko Bašić, Goran Jakuš/PIXSELL, PR
Sjajna haljina obasuta šljokicama najčešći je odabir tijekom prosinca, a posebno vodeće styling mjesto zauzima kad je doček Nove godine u pitanju. No, što kad sve proslave završe, trebamo je ostaviti na dno ormara i čekati iduću svečanu prigodu? Ne, jer se šljokičasta haljina može nositi i za opuštenije prigode.
Vidi originalni članak

Uvriježeno je mišljenje da se šljokice nose tijekom glamuroznih proslava, a u to se posebno ubraja doček Nove godine. No, uz nešto drukčiji odabir modnih dodataka, vaša slavljenička haljina se pretvara u zvijezdu casual stylinga.

Šljokice i pletivo

Kako bi šljokičastu haljinu ublažili i nosili je i tijekom dana, pomoć potražite kod najdražeg pulovera. Naime, taj casual komad nošen preko pretvara haljinu u suknju te je površina šljokica manja i s time je glam dojam ublažen.

Ravne bajkerske čizme stvorene su za ovaj styling, a topla pletena kapica naglašava opuštenu casual prigodu. U veću torbu stat će sve vaše svakodnevne potrepštine.

Šljokice i ravne čizme

Odabir cipela je ključan jer upravo pomoću njega dotičnom komadu dajemo završnu glamuroznu i večernju ili opuštenu notu. Odabrali smo klasične ravne čizme bez dodatnih ukrasa jer smo naglasak stavili na ostatak modnih dodataka.

Pozornost plijeni slatka kapica s ušima, dugi lančić i plava torba koja svojom bojom unosi svježinu u kombinaciju.

U galeriji detaljnije pogledajte komade predstavljene u kombinacijama...

Posjeti Miss7.24sata.hr