Kako kombinirati kratke hlače?

Danijel Berković/PIXSELL, PR
Ljeto ne možemo zamisliti bez jednog odjevnog komada, a to su kratke hlače. Klasične traper, s uzorkom ili s upečatljivim detaljima, ova sezona potrudila se ponuditi nam raznolik izbor najpopularnijeg ljetnog komada.
Vidi originalni članak

On nije samo zavodljiv i seksi, on je praktičan i funkcionalan. Naime, dok prži sunce, a temperature postaju nesnošljive, u kratkim hlačicama nam je najugodnije. Uz to zauzimaju malo mjesta u našoj prtljagi, a mogu se nositi kako tijekom dana na kavu, na plažu, ali se lako transformiraju u izazovan večernji komad.

Casual sportska kombinacija

Kratke hlače i udobne platnene tenisice su stvorene jedno za drugo. Tenisice ublažuju seksipil kratkih hlačica te ih transformiraju u casual komad. Za dnevni look koji je prikladan za šetnju gradom i odlazak na kavu s prijateljicama, birajte udobnu pamučnu T-shirt majicu šireg kroja koja dodatno naglašava opuštenu notu ovog dnevnog stylinga.

Resice su jedan od najpopularnijih detalja ove sezone te ih hrabro nosite na svojim ljetnim komadima. Kako biste se zaštitili od sunca, birajte damski i elegantni šešir koji stilski odskače od ostatka stylinga. I upravo zbog toga tako odlično funkcionira.

Uz pomalo hippy look kombinirajte tanke i šarene narukvice, a nešto veći model ženske torbe neutralnih nijansi odlično se uklapa uz ovu casual seksi kombinaciju.

Seksi večernja kombinacija

Kratke hlačice same su po sebi izazovne, a kad biramo cipele s visokom potpeticom ili platformom, seksipil je dodatno naglašen. Za ljetne partyje birajte sandale na platformu jer su one udobnije od štikli. Casual kratke hlačice kombinirajte uz elegantna i pomalo klasičan komad ukrašen peplumom.

Kako je ovaj stylinga zapravo bojama podosta neutralan, poigrajte se s modnim dodacima. Trendi žuta boja odličan je odabir je svakoj kombinaciji daje svježinu. Limun žuta clutch torbica odlično pristaje uz plavo-žutu statement ogrlicu.

U galeriji detaljnije pogledajte komade predstavljene u kombinacijama...

Posjeti Miss7.24sata.hr