Kako je u Zagrebu proslavljen Air Max Day?

arhiva
Lanac koncept trgovina BUZZ organizirao je veliki party za građane povodom proslave 30. rođendana kultne Nike tenisice
Vidi originalni članak

Air Max Day  slavio se u cijelom svijetu 26. ožujka, 30. rođendan kultne Nike tenisice, rođene davne 1987., a proslavi su se priključili i brojni Zagrepčani te poznate osobe koji su se okupili na cjelodnevnom partyju kako bi se upoznali s najnovijim modelima Air Max tenisica koncept trgovine BUZZ.

Nedjeljni party Air Max Day održan je u popularnom zagrebačkom okupljalištu, hostelu Swanky Mint, gdje su posjetitelji mogli dobiti uvid u nove modele, ali i napraviti makeover svojih starih Air Max-ica, kao što je zamjena vezica i čišćenje, te se prisjetiti svih retro modela iz osamdesetih i devedesetih.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivan Vukušić, veliki ljubitelj urbanog stila odijevanja i sneaker kulture, Mirela Priselac Remi u ulozi DJ-ice i Ivan Šarić koji nije skrivao oduševljenje najnovijom kolekcijom Air Max tenisica.

Tijekom dana su party posjetili mnogobrojni zainteresirani građani, a među njima i glumica Marija Borić, TV lice Tea Blažević, pjevačica Jana Fabijanić, glazbenik Joe Pandur te mnogi drugi.

Posjeti Miss7.24sata.hr