Kako izgleda vikend u Las Vegasu s Victoria's Secret anđelima?

Instagram/Nives Celzijus
Zgodne 'anđelice' odletjele su u Las Vegas gdje su plesale, družile se i uživale u slasnoj i masnoj hrani
Vidi originalni članak

Ah, ti Victoria's Secret anđeli! Gdje će li se samo sljedeće pojaviti? Osim na pistama, najčešće ih viđamo na prekrasnim otocima, gdje poziraju u bikinijima ili na selfijima iz teretane, prije obaveznog treninga kojim održavaju svoju zavidnu liniju. Ali proteklih dana anđelice su 'poletjele' do Las Vegasa kako bi proslavile rođendan kolegice Josephine Skriver.

Ako vas zanima kako izgleda kada se šest supermodela za donje rublje - Elsa Hosk, Romee Strijd, Martha Hunt, Sara Sampaio, Taylor Hill and Skriver - okupe u "gradu grijeha"? Zahvaljujući Instagramu, to možete i saznati.

 

Teško je nadmašiti ovu super zgodnu ekipicu, ali nitko vam ne brani da zabilježite neke ključne lookove: bilo je tu svega, od običnih majici i uskih traperica, preko personaliziranih bomber jaknica, do izazovnih kombinacija za večernji izlazak koje su uključivale haljine s dubokim dekolteom i kratke topiće. A što se modnih dodataka tiče, choker ogrlice bile su prvi odabir gotovo svih anđelica, a našao se i par mačkastih ušiju na rajfu.

 

Djevojke su, osim u plesu, uživale i u hrani i pokazale kako si čak i one ponekad smiju priuštiti jedan slasni burger.

Prijateljice, ples i hamburgeri za rođendan? Izgleda da su po tom pitanju, Victoria's Secret anđeli, baš poput svih ostalih 'smrtnika'!

Posjeti Miss7.24sata.hr