Kako biti najbolje odjevena gošća na vjenčanju?

PR/WhatsApp
Ah da, sezona vjenčanja odnosno ono doba godine kada stižu "save the date" datumi, a tebi se odjednom ormar čini nikad manji i nikad dosadniji... Imamo odgovor na sve tvoje dileme.
Vidi originalni članak

Točno znamo kako se osjećaš. Sve si već odjenula najmanje desetak puta, a pozivi za vjenčanja ne prestaju stizati. Kako bismo ti malo pomogli i olakšali potragu za 'the' outfitom, odabrali smo nekoliko kombinacija u kojima ćeš, sigurni smo, zasjati na sljedećem svadbenom eventu. 

Ako vjenčanje pada u (još uvijek) hladnijim mjesecima, onda prilika zahtijeva nešto drugačiju (i topliju) kombinaciju, što ti nimalo ne olakšava. Pronašli smo neke genijalne high-street haljine u kojima ćeš izgledati lijepo i stylish, a pri tome nećeš biti u bankrotu. Plus: imamo na umu da ne želi baš svaka djevojka nositi haljinu na vjenčanje pa smo uključili i nekoliko alternativnih ideja koje bi ti se mogle svidjeti! I nismo zaboravili ni na ključne modne dodatke. 

S klasičnom crnom haljinom ne možeš pogriješiti - mini, midi ili maksi, svejedno je. Pronaći češ ih u svim high-street trgovinama i možeš odabrati model koji ti najviše pristaje. Plus: uz jednostavniju crnu haljinu uvijek možeš kombinirati šarenije modne dodatke, primjerice cvenu torbicu ili cipele koje su ove sezone okupirale sve naše omiljene high-street trgovine. No, još će bolje izgledati crna haljina s printom - i dalje ženstvena, ali s dozom proljetne razigranosti. 

Naušnice NEW LOOK, 60 kn; Haljina COMMA, 1059 kn; Torica LIEBESKIND, 1899 kn; Cipele ALDO, 670 kn

Jedna od najpopularnijih boja ove sezone apsolutno je ružičasta. Ona je savršen odabir za odlazak na vjenčanje i nema šanse da ostaneš nezamijećena. Dovoljno je statement sama po sebi, ali uz to i komad koji možeš nositi u raznim prigodana ostatak sezone. Možeš se poigrati s nakitom i modnim dodacima, ali možeš pustiti haljinu da sama vodi glavnu riječ. 

Torbica LIEBESKIND, 2199 kn; Haljina COMMA, 1059 kn; Cipele GIANVITO ROSSI, 4500 kn; Naušnice TOPSHOP, 84 kn

Za sve djevojke koje nisu oduševljene idejom haljine ili će ipak radije za proljetnu sezonu odabrati hlače, predlažemo jedno od divnih high street odijela ili pak kombinezon. S obzirom na to da su ove godine zvonolike hlače must-have svakog ženskog ormara, opcija za proljetno vjenčanje zaista ima na pretek...

Sunčane naočale MISSGUIDED, 79 kn; Torbica LIEBESKIND, 1159 kn; Kombinezon COMMA, 799 kn; Cipele ASOS,  259 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr