Kako biti chic trudnica iz prvih redova revija?

Elizabeth Leventhal
Stajliš trudnica u osmom mjesecu trudnoće ima odlične modne savjete za buduće mame...
Vidi originalni članak

Ovoga mjeseca ulice svjetskih modnih metropola preplavile su skockane fashionistice u dizajnerskim krpicama, jer su u tijeku tjedni mode. A kako se u takvo okruženje uklopiti s trudničkim trbuhom, zna Elizabeth Leventhal, šefica nabave u luksuznom online butiku Moda Operandi, koja se nepogrešivim trudničkim stilom istaknula iz prvih redova velikih modnih revija. Za časopis Vogue otkrila je svoje stilske tajne te kako preživjeti Tjedan mode ako ste "trudni do zuba", što je u njenom slučaju itekako istinito.

"Trudna sam osam i pol mjeseci i došla sam do točke u kojoj se počinjem osjećati jako...veliko," priznaje Elizabeth. "Udobnost mi je najvažnija, a omiljeni komadi su mi oni koji se rastežu sa mnom." A 32-godišnja trudnica svoj trbuh oblači u Proenza Schouler i Rick Owens pletiva, lepršave i boemske Marni haljine te šarene printeve koji dodatno naglašavaju njenu novu figuru. 

Haljina Marni

"Morate prihvatiti svoje trudničko tijelo," savjetuje, a sama to radi na najbolji način. Što se tiče jakni, Elizabeth preporučuje poslovni look. 

"Preko haljine prebacite neki odličan sako, a ključ je u tome da pronađete kroj koji bar malo ističe ženstvenu siluetu, kako ne biste izgledale poput balona." Ona bira Blaze Milano sako s duplim kopčanjem, koji se lako uklapa u dnevne, ali i večernje kombinacije.

Haljina Proenza Schouler i cipele Aquazzura 

U mjesecu mode, Elizabeth planira posjetiti preko 30 revija, što za trudnice može biti jako naporno. Modni maraton definitivno olakšava pametan izbor obuće, a da udobno može biti i jako chic, dokazuju njene Aquazzura štikle s blok petom. "Obujte neke cool cipele i u trenu ćete se osjećati fantastično," poručuje.

Top Rosie Assoulin i traperice Amo Jeans
Posjeti Miss7.24sata.hr