Kada accessoriesu zatreba accessories: Chic ukrasi za torbu

Davor Puklavec/ Pixsell
Ove sezone na svoje torbe zakačite šarene pompone, resice, privjeske te čak i male torbice
Vidi originalni članak

I dok Miuccia Prada uvijek zna pogoditi što će se svidjeti modno osviještenim ženama, modni dodaci koje je pokazala na svojoj posljednjoj reviji, za jesen 2016. pomalo se igraju s našim mozgovima. Modeli su pistom prošetali novu kolekciju torbi, a svaka je na sebi imala još jednu malu torbicu, privjesak ili bar jedan modni dodatak koji je visio s ručki ili remena, što predlaže da je došlo vrijeme kada ćemo svoj accessories, odnosno torbe, ukrašavati drugim accessoriesom.

Iako zvuči pomalo nategnuto, zapravo izgleda jako chic, a trend je već prisutan i među street style zvijezdama. To je odličan način za osvježenje stare torbe koja vam je već dosadila, a izbor ukrasa je potpuno na vama.

Ukrasite svoju torbu šarenim pomponima, kožnim resicama, privjescima u svakakvim oblicima te čak i malenim torbicama i novčanicima te ih zakačite gdje god vam padne na pamet.  A ako vam kreativnost nije jača strana, u trgovinama možete pronaći torbe koje već na sebi imaju zanimljive privjeske.

Ne trebate čekati jesen da bi prigrlili ovaj novi trend. Šareni ukrasi na torbi idealni su za veseli proljetni look i u trenutku će osvježiti svaku kombinaciju.

Posjeti Miss7.24sata.hr