Judita Franković u retro eleganciji

Igor Kralj/PIXSELL
Treća večer modnog događanja Perwoll Fashion.hr-a održana u petak 18. listopada privukla je velik broj ljubitelja i ljubiteljica mode. Zanimljive revije i vizije dizajnera oduševili su okupljene, a najviše pozornosti je privlačila glumica Judita Franković.
Vidi originalni članak

Poznata po svojoj velikoj ljubavi prema modi i zanimljivom stilu i ovoga puta ostala je dosljedna sebi. Damska haljina jednostavnih linija osvaja svojom golublje plavom bojom i pomalo retro krojem. Duljina do poda dodatno je naglasila ženstvenost kreacije koju je Judita zaokružila damskim kaputom. Detalji poput ukrasa na dekolteu i metalik clutch torbice su izvrsni, ali završnu elegantnu notu dali su crveni nokti i ruž za usne te bob frizura.

Na kartu damske elegancije išla je i voditeljica Nikolina Ristović koja se odlučila kombinirati nježno roza haljinu pencil kroja uz kratku bundu. Torbica se odlično uklopila u styling, dok su cipele s ukrasnim šiljcima na vrhu ipak mogle biti zamijenjene s klasičnom salonkom. Ipak, krajnji dojam je dobar i pravi look kakav smo naviknuli vidjeti kod Nikoline.

U retro stilu se baš kao i Judita jednako dobro snalazi i glumac Miran Kurspahić. Ipak, ovoga puta se odlučio za bezvremensku kombinaciju odijela i košulje, ali ponovno u svom prepoznatljivom stilu. Zelene nijanse hlača i sakoa dobro funkcioniraju, a Miran je odlučio ubaciti malo kolorita uz košulju i kravatu koja je bila prava injekcija boja. Cipele i naočale su izvrsni detalji, a frizura i brkovi su dali jednu rockabilly dozu u čitav styling.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih poznatih lica koja su posjetila Perwoll Fashion.hr...

Posjeti Miss7.24sata.hr