Još samo ove: 3 para sandala bez kojih nećeš htjeti otići na more

Stradivarius
Znamo da ih imamo previše i znamo da nam ne trebaju još jedne sandale u ormaru, ali što da radimo kad su ovako predivne...
Vidi originalni članak

Odmah ćemo ti reći da ni jedne ne stoje više od 300 kuna i upozoravamo te da se nećeš moći odlučiti samo za jedne! Kad smo pronašli ova tri savršena para cipelica u jednoj od naših omiljenih high-street trgovina, znali smo da je to to - bez njih ne odlazimo na zasluženi G.O., a ako misliš da je već polako prekasno za kupnju ljetnih sandala, odmah ćemo te razuvjeriti.

Kad se radi o ovako dobrim i povoljnim ulovima, nikad nije kasno za shopping i nikad ne možemo imati dovoljno cipela! Ove sandale su pravi statement same za sebe, a namjerno smo odabrali tri različita modela tako da možeš odabrati onaj koji najviše odgovara tvom osobnom stilu. 

Sandale na petu s umjetnim krznom, 300 kuna

Osim što ova boja čini svaku cipelu luksuznijom nego što stvarno jest, idealna je i za mladenke koje žele udobnu obuću za svoj dan iz snova, ali i za sve nas koje smo još uvijek u potrazi za sandalama koje će nam obilježiti ljeto 2017.

S druge strane, natikače su jedan od najvećih trendova za aktualnu sezonu pa prema tome nismo mogli ne uključiti ove savršene modele na našu shopping listu želja. Preslatke natikače s perjem i perlicama idealne su za ljetne šetnje, a model s mašnicom od baršuna je apsolutan pobjednik ako tražiš obuću za nešto poslovniji dnevni look koji ujedno uvijek možeš pretvoriti u onaj opušteniji, večernji outfit.

Natikače s perjem, 300 kuna

I kako da se sad odlučimo samo za jedne...?

Natikače od baršuna, 200 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr