Jimmy Choo sandale s mašnom želja su brojnih mladenki, a mi smo im pronašli duplić po nemjerljivo manjoj cijeni

Instagram @jimmychoo
Vidi originalni članak
  • Jimmy Choo Aveline sandale s mašnom već su dugo na tržištu i njihova se popularnost ne smanjuje. Posebno ih vole mladenke
  • No, cijena ovih sandala iznosi 850 eura zbog čega baš i nisu pristupačne pa smo se potrudili pronašli duplić koji izgleda jednako dobro, ali za nemjerljivo manju cijenu 
  • Ako si buduća mladenka, sandale brenda Anna Field ćeš teško izbaciti iz glave, a nama je jasno i zašto
  • Pročitaj više: Za sve buduće mladenke koje su u potrazi za savršenim parom cipela, donosimo 15 predivnih modela

Kada je riječ o sandalama za vjenčanje, mladenkama nije lako donijeti odluku o baš tom paru. Brojne djevojke se na dan vjenčanja žele počastiti dizajnerskim komadom cipela, a jedan od najpopularnijih brendova je svakako Jimmy Choo. Njihovi modeli su elegantni, ženstveni i vječni, a često se mogu pronaći i na sniženjima. Ipak, kada su u pitanju Jimmy Choo sandale koje najviše viđamo na mladenkama, Avelin model nosi pobjedu. Riječ je o popularnom modelu sandale koja se veže tankom trakicom oko noge, a poseban je zbog velikih mašni.

Naime, bijele sandale dolaze s dvije mašne, jedna se nalazi na trakici koja ide preko prstiju dok se druga nalazi na peti. Ovo su zaista bajkovite cipele i u potpunosti nam je jasno zašto su toliko popularne. No, njihova cijena nam baš i nije omiljenja. Naime, Aveline Jimmy Choo sandale koštaju 850 eura, što zaista nije malo.

Srećom, sandale brenda Anna Field gotovo su jednake kao ovaj Jimmy Choo model. Baš poput originala, dolaze u bijeloj boji te imaju velike mašne, ali nisu identična kopija već bismo rekli da su nastale kao inspiracija na brend. Naime, ove bijele sandale mašne imaju samo na petama, te za razliku od originalnog modela na prstima nije jedna tanka trakica već dvije malo deblje koje se međusobno kose. Anna Field sandale imaju visinu pete od 10 cm.

Također, ove bijele sandale s mašnama dolaze u gotovo nikad većem rasponu brojeva, od 35 do čak 45! Uvijek kada vidimo da brendovi u obzir uzimaju i žene koje ne spadaju u "standardne" brojeve bude nam jako drago. Cijena Anna Field bijelih sandala je 29,05 eura i mislimo da su u odnosu na 850 koliko su originalne zaista isplative i stvarno dobar duplić. 

Moda Imamo novu verziju cipela u Chanel stilu, s kristalima u dvije boje. Za sve cure koje vole sjaj

Posjeti Miss7.24sata.hr