Jessica Alba obučena poput bakice!

@splashnews.com
Jessica Alba se u nedjelju 10. svibnja prošetala ulicama Los Angelesa u neobičnoj kombinaciji.
Vidi originalni članak

Glumica u zadnje vrijeme voli opuštene stylinge pa bira odjeću u kojoj se prvenstveno osjeća udobno. Ipak, u toj je namjeri ovaj put otišla predaleko. Teško je zamisliti da Jessica može pogriješiti, ali očito je i to moguće. Izbor lepršave suknje i oversize veste, u ovom se slučaju pokazao kao prava katastrofa.

Iako veste i lepršave suknje mogu biti dobitna ljetna casual kombinacija, u odabiru istih treba biti iznimno oprezan. Prvenstveno morate misliti na kroj, a Jessica to ovaj put nije uzela u obzir. Makar joj je pošlo za rukom uskladiti boje, cjelokupni dojam bio je potpuni promašaj.  Glumica se u ovom slučaju odlučila za pastelne nijanse i cvjetni uzorak koji su sada veoma IN, međutim način na koji ih je sparila bio je potpuno kriv. U ovom bismo slučaju preporučili širi tip suknje, koji se u obliku A kroja spušta od struka sve do poda i kraću crop top vesticu.Što se tiče modnih dodataka, bijela torba i sunčane naočale te čizmice u boji odjevne kombinacije, bili su sasvim u redu. Međutim, potpuno krivi odabir krojeva zasjenio ih je.

Da, i to se dogodilo! Jessica Alba je pogriješila u svom modnom izboru. Ipak, budući da je beskrajno volimo, oprostit ćemo joj to ovaj put. Samo se nadamo, da se ovakvo što neće ponoviti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr