Jesi li znala da ove četiri boje stoje baš svima?

Instagram @haileybieber
Puno puta upadne u oči kako u nekoj boji ne izgledamo dobro. Jednostavno ne pristaje svaka boja svakom tonu kože. No ovo je doba kršenja modnih pravila, pa je tako i s ovim
Vidi originalni članak

Kakvu god boju kose ili tena imala postoje četiri boje u kojima, kažu, svatko izgleda odlično. Istražio je to portal Real Simple i evo što kažu... Leatrice Eiseman, direktorica Instituta Pantone izjavila je kako neke boje stoje svima jer imaju jednaku ravnotežu toplog i hladnog u sebi pa nema veze je li ti ton kože hladan ili topao, jesi li aristokratski mlijeda ili maslinaste puti.  O koje je četiri boje riječ?

TIRKIZNA

Ovu plavo-zelenu boju nije lako u početku pridodati svojoj garderobi. Trik za njeno nošenje je da je kombiniraš onako kako se osjećaš ugodno. Još jedan zanimljivi način za nošenje ove boje je i da je kombiniraš s kontrastnim bojama poput crvene. Sjećamo se i duge tirkizne haljine koju je nosila Kate Middleton i pokazala nam kako ova boja može super izgledati. 

CRVENA

Klasična boja koja lijepo pristaje svakom tonu kože i nadopunjuje ga. Po novim pravilima crvena se može lijepo uskladiti sa svim bojama u tvom ormaru i izgledat će sjajno. U ovoj moćnoj boji sigurno ćeš biti primijećena gdje god da se pojaviš i uvijek u trendu.

HOROSKOP Ove boje odjeće najbolje pristaju tvom horoskopskom znaku

NJEŽNO RUŽIČASTA/NUDE

Iako će mnoge od nas odmah reći kako im ova boja ne pristaje, prema istraživanju nije tako. Potrebno je samo da pronađeš pravu nijansu i zablistat ćeš u kombinaciji za koju nikad nisi mislila da ćeš je odjenuti. 

BOJA PATLIDŽANA

Prema Leatrice Eiseman ova jaka boja može slobodno zamijeniti mjesto u ormaru s klasičnom neutralnom bojom pa je tako nije teško ni kombinirati s drugim bojama. A ove i naredne sezone bit će jedna od najtraženijih boja. Uvijek izgleda fantastično i dramatično.

Posjeti Miss7.24sata.hr