Jennifer Aniston izvrsno nosi kratke hlače

Guliver Image/Getty Images
Američka glumica pojavila se u utorak, 16. travnja na premijeri svog novog filma "Call Me Crazy: A Five Film" u Los Angelesu. U jednostavnoj, ali efektnoj crnoj kombinaciji Christiana Diora iznenadila je prisutne svojom kombinacijom.
Vidi originalni članak

Jennifer koja je poznata po svom pročišćenom stilu, ostala je dosljedna sebi i za ovu priliku odabrala minimalistički crni outfit. Kratke hlačice lijepo ističu Jenniferine izvrsne noge, a interesantan gornji dio se sastoji  od strukturiranog topa bez naramenica sa zanimljivom izvedbom dekoltea. Točka na i su crne salonke na špic koje su odlično zaokružile čitav styling.

Sjenilo boje vanilije i tanka linija tušem su uz pomoć umjetnih trepavica naglasile Jenniferine oči, dok su usne došle do izražaja uz pomoć nude sjajila. Frizura je skupljena u niski konjski rep s pramenom koji pada preko jednog dijela lica i time ostavlja dojam ležernosti. Od modnih detalja, glumica je stavila decentne naušnice i clutch crne boje sa zlatnim lancima kao ukrasom.

Glumica s godinama izgleda sve bolje, ali malo zbunjuje kroj topa. Nismo sigurnu skriva li Jennifer dugo iščekivani trudnički trbuščić, ali iz profila djeluje upravo tako. Ako je u tome stvar, čestitke, ali ako nije, radi se o komadu koji nikako ne laska Jenniferinoj vrhunskoj liniji i stasu. Drugačiji kroj gornjeg dijela bi joj puno bolje odgovarao.

U galeriji detaljnije pogledajte styling poznate glumice...

Posjeti Miss7.24sata.hr