Jelena Rozga u seksi šarenom izdanju

U utorak 11. veljače održan je koncert Mate Miše Kovača u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a među brojnim poznatim gostima najviše pažnje je plijenila pjevačica Jelena Rozga.
Vidi originalni članak

Pjevačica je odabrala kreaciju s potpisom riječkog dizajnera Juraja Zigmana koja je na najbolji način istaknula Jelenine atribute.

Kratka suknja visokog struka u nebesko plavoj boji ukrašena je nježno ružičastim prugama i detaljima u vidu perlica i čipke na obrubu. Iako smo naviknuli kod Jelene vidjeti i prekratke suknje, ovaj model se odlično uklopio posebice zahvaljujući upadljivom gornjem dijelu.

Crop top koji otkriva trbuh također je ukrašen izvezenim perlicama i imitacijom bisera, a široki rukavi dali su posebnu dozu mladenačkog i razigranog stila. Jastozi na rubovima rukava otkačeni su detalj, a  igra gornjeg dijela topa koji podsjeća na remenje dao je notu seksipila.

Pastelne boje i upadljive perlice dovoljno su snažne same po sebi i stoga je pjevačica kombinirala jednostavne bijele salonke i tamno crveni lak za nokte na rukama. Kosu je podignula u nehajnu punđu sa šiškama na strani, a make up se sastojao od kombinacije smokey eyesa, crne olovke i umjetnih trepavica koje su naglasak stavili na oči.

Jelena je i dalje vjerna svom stilu kratkih haljinica i suknji, a ovakva pomalo otkačena kombinacija odlična je i dobrodošla promjena.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr