Jelena Ćorluka nosi prekrasan high street komplet, super za svaki dan, ali i za svečanije prilike

Instagram @jelena_corluka Instagram @jelena_corluka
Vidi originalni članak
  • H&M je poznat po zanimljivim ljetnim kolekcijama u kojima iz godine u godinu pronalazimo zanimljive detalje
  • Kompleti su posebno popularni modni izbor tijekom ljeta, a H&M ima odličan izbor komada
  • Influencerica Jelena Ćorluka baš poput nas voli H&M komplete, a ovaj bismo rado posudili
  • Pročitaj više: Anita Dujić je pokazala kako odlazak na plažu može stylish - uz H&M badić

H&M nas često iznenadi svojom ponudom, a tijekom ljetne sezone posebno nam se sviđaju kompleti koje imaju u svojoj ponudi. Bilo da se radi o heklanim majicama i kratkim hlačama, popularnom pidžama kompletu ili kombinaciji oversized košulje i uske suknje, H&M rijetko pogriješi. Ovoga puta oduševila nas je kombinacija koju nosi influencerica Jelena Ćorluka, a košulja i suknja u bijeloj boji s crnim detaljima dokaz su koliko H&M voli ljeto.

Iako odlično izgledaju kao komplet, H&M košulja i suknja se kupuju kao odvojeni komadi. Košulja dolazi u oversized kroju te ravno pada uz tijelo, a jednako oversized su joj i rukavi koji imaju strogi završetak. Košulja je u bijeloj boji, s printom zanimljivih ljetnih detalja kao što su školjke, koralji, vrč s vodom i slično. Iako možda ne bismo rekli da je ovako jaki kontrast crne i bijele boje tipično ljetni, spomenuti detalji su ono što čini razliku i odjeći daju opušteni, ali i elegantan izgled. Cijena košulje je 59,99 eura. 

Moda U topu bez rukava provodimo ljeto, zato kupujemo ove H&M-ove već za 2,49 eura!

Baš kao i košulja, suknja je veoma dugačka, ali nije oversized, pada uz tijelo te izdužuje i stanjuje figuru. H&M suknja je od istog materijala s oslikanim detaljima koji izgledaju kao da ih je kistom nacrtao neki umjetnik u svom ateljeu u Italiji. Suknja je prozračna, s prorezom koji seže do koljena. Ako se odlučiš samo na kupovinu suknje, čija je cijena 49,99 eura, možeš je nositi s crnim ili bijelim gornjim dijelovima, kao i s komadima u jarkim bojama za stvaranje wow efekta. 

 

Moda H&M trenutno ima baš velika sniženja, a ovim ljetnim haljinama cijena ne prelazi niti 10 eura

Posjeti Miss7.24sata.hr