Jednostavnim kombinacijama do ženstvenog stila

Anto Magzan/Pixsell
Pjevanje, gluma, novinarstvo i odnosi s javnošću – Lara Antić ima brojne interese i hobije koji joj ispunjavaju svakodnevicu i ostavljaju malo slobodnog vremena. Upravo zbog toga je njen stil prije svega praktičan i funkcionalan, no ipak prepoznatljiv i ženstven. Duge haljine cvjetnog uzorka, srebrni nakit, tenisice i ravne cipele prevladavaju u njenom ormaru.
Vidi originalni članak

"Svoj stil bi definirala kao: otvori ormar, nađi nešto i odjeni se za 5 minuta. Pritom pazi da ti je u svakom trenutku ugodno", komentirala je Lara Antić.

Što nosi na glazbene nastupe?

Pjevačica je nakon zbora Zvjezdica i Rock Akademije provela 4 godine u bendu Flyer, a surađivala je i s izvođačima poput: Nine Badrić, Mangroovea, Ivane Kindl i brojnih drugih. I kad su glazbeni nastupi u pitanju, Lara bira prije svega udobnu odjeću i obuću koja joj omogućuje da se u potpunosti posveti pjevanju. Trenutno nastupa s akustičnim blues bendom Voodoo Spells.

"Za nastup mi je najvažnije da se osjećam ugodno. Ne volim nastupati u visokim petama jer ih i inače ne volim nositi, ali postoje neka mjesta i prilike, gdje pregrizem i otrpim. Najbolje se osjećam u dugoj haljini, nekim jednostavnim sandalama i sraspuštenom kosom. Visoke pete najčešće nosim ljeti, možda zato što sam na godišnjem odmoru i ne jurim uokolo", objasnila je Lara.

Uz pjevanje Lara se paralelno bavi i glumom, članica je studija Kubus, a mogli smo je vidjeti u ulozi konobarice Mare u aktualnoj seriji "Larin izbor". Kako svakodnevno trči s jedne probe na drugu, u shopping ide isključivo kad joj nešto nedostaje, i to u trgovine u kojima pretežito kupuje. Dogodi se da pojedine komade ni ne isproba u kabinama nego se uzda u konfekcijski broj. Najčešće kupuje u Benettonu i u second hand trgovinama.

Stalna adresa su second hand trgovine

"Najjeftiniji komad u mom ormaru vjerojatno je Escadin tamnoplavi sako koji je kupljen u second handu za 20 kn. Tu je i Dior torbica iz Londona za 5 funti, također iz second hand trgovine. Najskuplji komad su moje najdraže crne kožne čizme koje sam dobila za rođendanski poklon od roditelja", istaknula je Lara.

Kad joj neki modni časopis dođe pod ruke rado ga prelista u potrazi za inspiracijom. Kombinacije koje joj se svide stvori iz jeftinijih i dostupnijih komada. Kad su hrvatski dizajneri u pitanju za oko su joj zapele haljine Hippy Gardena.

"Volim svoju bijelu haljinu na cvjetiće, nekako najviše paše mom karakteru. Najbolje se osjećam u tajicama/trapericama, majici na mornarske pruge, s mirisom mora i okusom soli", objasnila je Lara.

"Ne koristim maskaru, a obožavam parfeme"

Lara veliku pozornost poklanja statement i retro nakitu. Kako je alergična na bižuteriju, isključivo nosi srebro, a obožava svoj tirkizni prsten i narukvicu. Nažalost, Lara je alergična i na kakao koji je često zastupljen u kozmetičkim proizvodima. Zbog toga nema naviku šminkanja očiju. Koristi puder i rumenilo, a za izlazak stavlja crveni ruž i povremeno tuš za oči.

"Ne koristim maskaru jer mrzim taj osjećaj težine na očima. A tek skidanje šminke... Ne, hvala. Novac najviše trošim na parfeme, jednostavno sam luda za njima i uvijek ih imam nekoliko u opticaju. Najdraži ljetni parfem mi je Aqua Allegoria Mandarine Basilic od Guerlaina, a najdraži zimski City Glam od Armanija. Ni jedan odjevni predmet me ne može razveseliti kao dobar miris", naglasila je Lara.

U prijelaznom razdoblju dok su temperature još visoke, Lara nosi svoje najdraže ljetne komade u kojima prevladavaju duge haljine cvjetnog uzorka u kombinaciji s traper jaknom. Čim zahladi bira traperice ili tajice, velike marame i crne kožne čizme.

U galeriji detaljnije pogledajte Larine najdraže kombinacije...

Posjeti Miss7.24sata.hr