Jedina dva modela torbi koje vam trebaju u proljetnoj kolekciji

arhiva
Torbice, torbice, torbice - nikad nam ih nije dosta i nikad nam ne mogu dosaditi
Vidi originalni članak

Naravno da se obožavamo počastiti novom torbicom, pogotovo s dolaskom nove sezone. Torba je također i investicija u koju se uvijek isplati uložiti jer je naš vjerni svakodnevni pratitelj. A i kao da nam uopće više treba dodatni razlog za kupnju nove torbe...

Dva modela torbi koji su posebno trendi i IN ove sezone svakako su mikro i bucket torbice. Obožavamo ih jer su prava definicija modnog dodatka, ne služe nam za nerazumno trpanje nepotrebnih stvari i smeća u nju već za prave must-have stvari, a možemo ih nositi i na posao, ali i u ludi večernji provod s prijateljicama. Dizajneri su ih već odavno prepoznali, a i high-street trgovine su ih pune. 

Mango mini torbica, 250 kuna

Zara mini torbica, 150 kuna

Mango mini torbica, 200 kuna

Zara mini torbica, 300 kuna

Trend mikro torbica nastavit će se i u sezoni jesen/zima 2017., a najčešće dolaze u kožnim varijantama te velikom spektru različitih boja. S druge strane, bucket torbe obožavamo jer su praktične, izgledaju minijaturno, ali u njih stane itekako puno stvari. Bucket torbe neće tako skoro pasti u zaborav, a nama su možda najdraže u veselim bojama proljeća ili šljokastim varijantama kakve je nedavno lansirala Zara. 

MICHAEL Michael Kors, net-a-porter.com, 225 eura

 

Mango bucket torbica, 250 kuna

Zara bucket torbica, 300 kuna

 Diane von Furstenberg torbica, net-a-porter.com, 175 eura

Zara bucket torbica, 300 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr