Je li ona naša poduzetnica s najviše stila?

PR/WhatsApp
Jedna je od rijetkih kojima je to uspjelo, ali ova bivša missica se sasvim lagano riješila titule "bivše missice". Branka Krstulović je prava žena sa stavom i stilom. No, toliko se rijetko pojavljuje na javnim događanjima pa zato njezin stil još više stavljamo pod povećalo...
Vidi originalni članak

Od njezinih modnih uspjeha na izboru za miss svijeta prošla su skoro dva desetljeća, a danas je Branka direktorica marketinga Blitz Cinestara čiji je vlasnik njezin suprug Hrvoje Krstulović. Ova majka troje djece je vrlo suptilna u svom medijskom pojavljivanju, a svojim stilom svaki put iznova oduševi. 

Sa svoje 43 godine vitka brineta izgradila je svoj stil - njezini odjevni odabiri uvijek djeluju promišljeno poput ove kombinacije koju je odjenula za događaj u Kaptol Boutique Cinema - cvjetno odijelo je upotpunila nude štiklama te malom ružičastom torbicom.

Branka Krstulović se ne boji printa. Rado nosi upečatljive haljine zanimljivih krojeva, a sklona je i nošenju super uskih suknji i haljina. Naravno, to si zbog fantastične linije doista može priuštiti. Među prvima je imala Gucci sandale s konjskom dlakom koje su na nož uzeli brojni modni kritičari. No, Branka se ipak pojavila u "ogoljenom" izdanju tih cipela koje imaju odvojivi dlakavi nastavak. Kombinirala ih je s mini bijelom čipkanom haljinom koja je imala dodatak malih ružica. Savršeni spoj robusne obuće i jako senzualne haljine.

Iako voli print, direktorica marketinga ne bježi od crne odjeće. Dapače, rado je bira za svečane evente. Fantastično je izgledala u crnoj Balmain midi haljini sa zlatnim kopčama po cijeloj dužini koju je uparila s metaliziranim sandalama, ali i crnoj pletenoj haljini sa srebrnim prozirnim momentom na rubu haljine. A tek ovaj otvoreni crni kombinezon? Mislimo da su sve riječi suvišne..

Što se tiče šminke i frizure, Branka Krstulović već godinama njeguje izgled Parižanke. Njegovana kosa boje čokolade, crveni ili ruž boje mesa i tek nekoliko poteza maskarom su dovoljni da Metkovka zablista. I naravno, neizostavni smokey eyes za večer. I doista, više joj niti ne treba.

Posjeti Miss7.24sata.hr