Je li Lana Jurčević pogriješila u odabiru stylinga?

Anto Magzan/ PIXSELL
U utorak 2. lipnja na konferenciji za medije najavljen je glazbeni festival Vodice 2015 u organizaciji CMC televizije. Na tom se događaju pojavila popularna pjevačica Lana Jurčević koja je svojom pojavom, kao i uvijek, plijenila pozornost.
Vidi originalni članak

Lana se za ovu prigodu odlučila na najmanju moguću varijantu crop topa kojeg je kombinirala sa suknjom visokog struka. Suknja je bila iznimno efektna jer je bila sačinjena od crnog perja, a u struku je bila istaknuta remenčićem sa zlatnim detaljem. Iako je suknja bila fantastična, ipak nam se čini da je topić bio prekratak i preotvoren.

Look je kompletirala otvorenim bež cipelama, istaknutim očima i blagim ružem koji je vukao na smeđu nijansu i odlično pristajao njenoj tamnoj puti, a smatramo da bi drugačiji odabir cipela bio puno bolji. Kosu je pustila da pada niz ramena, dok je dio kose efektno svezala u punđu na vrhu glave.

Iako jako volimo Lanin stil i mislimo da treba biti otvorena u pokazivanju svog seksepila, ova je kombinacija ipak bila krivi izbor. Izgledala je više kao kombinacija za plažu, a ne nešto što bismo obukli za konferenciju za medije, to je ipak malo ozbiljnija prigoda.

Više slika pogledaj u galeriji... 

Posjeti Miss7.24sata.hr