Je li Kendall Jenner otkrila previše?

Guliver Image/Getty Images
U nedjelju 15. lipnja u Torontu u Kanadi održani su MuchMusic Video Awardsi. Unatoč tome što se (još) ne bave glazbom, sestre Kyle i Kendall Jenner privukle su najviše pozornosti na crvenom tepihu, a tomu ja zaslužna haljina s dubokim prorezima koju je odabrala manekenka i nova IT djevojka modne scene Kendall Jenner.
Vidi originalni članak

Haljina dizajnerskog brenda Fausto Puglisi nikog nije ostavila ravnodušnim. Dok su brojni komentirali kako je Kendallina haljina pun pogodak, mnogi su pisali kako je ipak pokazala previše.

Naime, prljavo bijela maksi haljina dugih rukava potpuno je zatvorena na gornjem dijelu, no zato donji dio privlači sve poglede. Visoki prorez onemogućio je Kendall da nosi donje rublje te istaknuo njene duge noge i besprijekornu liniju.

No, pozornost ne privlače samo prorezi, nego i veliki ukrasi koji ukrašavaju cijelu haljinu te ljubičaste podstava koja osvježava kreaciju. Kendall je modne dodatke kombinirala sa zlatnim detaljima haljine te je odabrala zlatne sandale i zlatnu clutch torbicu.

Činjenica ostaje da što god odjenula, Kendall privlači pozornost. Ona voli riskirati i eksperimentirati s modom, što je karakteristika velikog dijela nekadašnjih i sadašnjih modnih ikona. Hoće li mlada Kendall to uistinu postati, pokazat će vrijeme.

U galeriji detaljnije pogledajte njen styling na MuchMusic Video Awardsima...

Posjeti Miss7.24sata.hr