Istražili smo što se nosi ove sezone, evo što nalažu modni trendovi

Instagram / @liujoglobal
Vidi originalni članak
  • Intenzivno pratiš modu i upijaš sve novosti na modnoj sceni? U tom slučaju sigurno želiš znati što će se nositi ove zime
  • Za tebe smo pripremili mali modni vodič u kojem smo izdvojili najveće modne trendove sezone!
  • Pomno bilježi sve naše prijedloge, a onda trk u trgovinu po nekoliko modnih komada kojima ćeš osvježiti svoju zimsku garderobu

Modni vizionari i ove su sezone za trendseterice pripremili gomilu modnih poslastica, no mi smo odlučili izdvojiti samo nekolicinu i time ti pomoći da dobiješ jasniji uvid u to što se nosi ove zime, u što se isplati investirati i što nikako ne smiješ zaobići ukoliko voliš biti odjevena u skladu s aktualnim trendovima.

Možeš početi zadovoljno trljati ruke, jer i ove sezone trendovi su i više nego uzbudljivi. Trend trapera od glave do pete, mini haljine, pončo, skijaški look, uski kombinezoni, umjetno krzno, pletene maksi haljine, kao i haljine s izrezima, jarke boje, ekstremno dugi rukavi, sve nijanse zelene, koža, šljokice i materijali metalik efekta, karirani uzorak, sitni cvjetni print... lista trendova je zaista poduža, no u nastavku ti donosimo nekoliko naših osobnih favorita i viđenje kako ih nositi u narednim mjesecima.

Jedno je sigurno – zima sigurno neće biti dosadna. Upečatljiv izgled je 'must have' sezone jesen/zima 2021. Muške forme u vidu kompletnog odijela – hlača, prsluka i sakoa sa ženstvenom siluetom, maxi kaputi, kao i kožne haljine donijet će potrebnu modnu odvažnost tvom stajlingu, na koju te aktualni trendovi pozivaju. Veliki hit bit će i karirani uzorak koji možeš kombinirati na sto i jedan način. Predlažemo ti da svoju zimsku garderobu oplemeniš s nekoliko cool i bezvremenskih komada odjeće koje krasi ovaj print, kao što su primjerice karirani sako ili hlače koje možeš isfurati za poslovne, ali i svakodnevne prilike.

Iskorači iz zone komfora i osiguraj svom stilu 'made in Italy' moment, spajajući efektne uzorke poput cvjetnog s leopard printom na svilenoj haljini ili šik karirani print s animal-printom u obliku mini haljine. Napravite razliku i odaberite bluzu s uzorkom zmijske kože, u paru s trapericama koje na rubovima krasi detalj istovjetnog zmijskog printa. Mogućnosti je zaista mnogo, a sve ovisi o tome jesi li spremna riskirati.

Aktualna kolekcija nudi i nešto drugačije teksture. Zašto birati običan materijal kad pletenina sa zlatno-smeđim tkanjem pravi svu razliku? Uostalom, već smo ti natuknuli da je pletenina ove sezone veliki favorit. Isto je i s kožom koja je preplavila trgovine. Ovaj trendovski materijal izgleda skupocjeno, čak i kada je riječ o pristupačnoj eko varijanti. Možeš investirati u kvalitetne kožne hlače koje nude sto i jednu opciju kombiniranja, a ako više voliš haljine, uvijek možeš posegnuti za cool kožnom haljinom u kojoj nećeš proći neprimijećeno. Mali savjet: ciljaj na mini haljine koje su ove sezone svrgnule s trona ultra popularne mini haljine. 

Nismo zaboravili ni na modne dodatke u vidu kožnih midi i mini torbi, koje ove sezone krase zlatni lanci, ručke ili zakovice, kao neizostavni trendi detalj, bez kojeg je sezona jesen/zima 2021. nezamisliva! Što kažeš, jesi li već zapikirala nešto u čemu se vidiš? 

Istaknute modne trendove krije i najnovija kolekcija brenda Liu Jo. Ovaj omiljeni milanski brend karakterizira inventivnost i originalnost u dizajnu, a kvaliteta upotrebljenih materijala i brižljiva izrada odjevnih predmeta jesu one karakteristike koje su Liu Jo učinile prestižnim i prepoznatljivim u svijetu.

Nova Liu Jo kolekcija zasnovana je na tipičnim atributima talijanske mode, kao i visokokvalitetnoj proizvodnji i glamuroznom stilu. Ženski oblici u kombinaciji s finim detaljima daju komadima poseban izraz. Odabrani modeli iz nove kolekcije za jesen/zimu 2021. dostupni su u trgovinama Liu Jo u shopping centrima Arena Zagreb i Joker centar te u Bogovićevoj ulici 4 u Zagrebu, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr