Isla Fisher zablistala na premijeri "Velikog Gatsbyja"

Guliver Image/Getty Images
U New Yorku je u srijedu 1. svibnja, održana premijera filma "Veliki Gatsby". Na premijeri su se najviše istaknuli glumci koji tumače glavne uloge, a to su Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan i Isla Fisher. Dok su se Leonardo i Carey odlučili za elegantni minimalizam, Isla je zablistala u trendovskoj haljini s floralnim aplikacijama.
Vidi originalni članak

Na premijeri filma je posebice bila zapažena glumica Isla Fisher. Iako glumi sporednu ulogu u filmu Veliki Gatsby, zasjenila je sve prisutne. Odabrala je floralnu haljinu iz posljednje vrlo popularne kolekcije modnog dvojca Dolce & Gabbana za kojom su poludjele fashionistice diljem svijeta. Haljina je na gornjem dijelu ukrašena cvjetnim uzorkom, a prema dnu je krasi crna čipka. Od dodatnih detalja je uskladila Roger Vivier clutch i dijamante naušnice te zanimljivu narukvicu koje potpisuje Fred Leighton. Frizura i make up su u stilu zlatnog doba Hollywooda. Oči su naglašene zlatnim sjenilom u kutu, debelom crtom tuša i jačim slojem maskare. Mat ruž na usnama je intenzivno ružičaste boje koja se slaže uz uzorak na haljini, a obrazi su blago naglašeni breskvastim rumenilom. Kosa je prebačena na jednu stranu uz blage valove, a čitav dojam je vrlo elegantan i damski.

Leonardo DiCaprio, koji glumi Jayja Gatsbyja, za ovu je priliku odabrao outfit koji od glave do pete potpisuje Prada. Elegantno odijelo šivano po mjeri sastoji se od tamnoplavog sakoa i crnih hlača, te bijele košulje koja je usklađena s kravatom iste boje kao i sako. Crne klasične cipele zaokružuju čitav styling i Leonardo izgleda vrlo elegantno. Iako je kombinacija tamnoplave i crne boje često upitna, ovdje funkcionira besprijekorno. Frizura u "Gatsby" stilu i glumčeva prepoznatljiva brada daju stylingu finalni pečat.

Mlada glumica Carey Mulligan odabrala je minimalističku Lanvin haljinu intenzivno crvene boje koju je uskladila s crnim Brian Atwood sandalama. Čitav styling je upotpunila uz decentan nakit Tiffany & Co., iako bi uz čitavu kombinaciju možda bolje pristajao neki malo "jači" komad nakita. Make up je vrlo blag uz tanku liniju tuša na očima i malo maskare, a kratka kosa je skupljena u nemarnu nisku punđu. Haljina koja svojim dizajnom podsjeća na steznik izgleda odlično, ali moramo primijetiti kako je Carrey izgubila dosta kilograma i haljina, koja bi trebala isticati obline, izgleda dosta kruto i ne ističe najbolje kod glumice. Također je i make up mogao biti jači i dojam bi bio puno bolji.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s premijere filma...

Posjeti Miss7.24sata.hr