Iskoristite popuste i već sad kupite sve što vam treba za 2017.

ABACA/PIXSELL
Već početkom godine opskrbite svoj ormar komadima s kojima će odijevanje u 2017. biti lakše no ikad
Vidi originalni članak

Znamo da je godina tek počela, ali s obzirom na odlična sniženja u trgovinama sad pravo vrijeme da svoju garderobu popunite ključnim komadima koji bi se u 2017. trebali naći u vašem ormaru. Iako neki do sad nisu nosili tu oznaku, ovih 15 odjevnih predmeta ove su godine "basic", a nabavite li ih sve, vaš će stil tijekom cijele godine biti besprijekoran. Stoga, požurite u shopping, jer sada to možete napraviti po najboljim cijenama:

Zabavne platforme

Ravne cipele i tenisice dominirale su garderobom proteklih sezona, no sad je vrijeme da unesete malo zabave u svoj styling platformama sa zanimljivim uzorkom.

Mango, 199,90 kn

Majice s natpisom

Natpisom na majici nećete promijeniti svijet, ali ćete ostaviti dojam gdje god se pojavite i poslati poruku koju glasno možda ne biste nikada izrekli. 

H&M, 60 kn

Istaknuta ramena

Ove godine vraćamo se u modne osamdesete, a što više asocira na to desetljeće od sakoa s istaknutim ramenima.

topshop.com, 72 eura

"Vintage" traperice

Traperice visokog struka i "vintage" izgleda jedini su modle koji će vam trebati u 2017. jer osim što su u trendu, laskaju gotovo svima. 

Zara, 179,90 kn

Tenisice za sve prilike

Ako u ormariću za cipele imate jedino tenisice za trčanje, vrijeme je da nabavite i jedan "šminkerski" par. Držite se klasičnih modela koji ne izlaze iz mode i prikladne su za razne prilike.

Adidas, topshop.com, 86 eura

Široke hlače

Hlače širokih nogavica u posljednje su vrijeme jako su popularne i dolaze u raznim varijantama, no uvijek je najbolje izabrati bar jedan klasičan par, koji ide gotovo uz sve.

mango, 199,90 kn

Torbica s lancem

Minimalističke torbice s lancem umjesto remena nastavljamo voljeti i u 2017. godini. 

topshop.com, 22 eura

"Statement" rukavi

I dok su prošlu godinu obilježila gola ramena u 2017. radije otkrijte tek jednu, u asimetričnom topu ili privucite svu pažnju na rukave. 

Mango, 129,90 kn

Prozirni topići

Čipkasti prozirni topići, kakve vole Kardashianke, i dalje će biti "in", a nositi ih možete preko majice, ali i same, ako ste dovoljno hrabre.

H&M, 67 kn

Think pink

Ako ste već bacili oko na dizajnerske kolekcije za proljeće 2017. onda ste morali primijetiti dominaciju ružičaste, koja će ove godine biti na samom modnom tronu.

Mango, 249,90 kn

Sportski komadi

Chic sportski look cijenit će se i u 2017., stoga nabavite bar jedan malo luksuzniji sportski komad.

Ivy Park, topshop.com, 45 eura

Maslinaste hlače

Nekoć rezervirane isključivo za turiste i tate, maslinasto zelene hlače postale su ponovno cool krajem prošle godine, a voljet ćemo ih i u 2017.

Mango, 199,90 kn

Odvažne prugice

Crno-bijele prugice vječni su klasik, no ove sezone sve se vrti oko prugica u jarkim bojama i neobičnom dizajnu.

Zara, 79,90 kn

Dnevni sjaj

Sjećate se kad su šljokice i svjetlucavi komadi bili rezervirani isključivo za noć? To pravilo više ne vrijedi, a najbolji dnevni sjaj donose metalik komadi.

Zara, 229,90 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr